ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 15:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
9,48
15.536
1,639
9,44
9,58
0,84%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Lanica…a što ih prijeci da sad kupuju?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Cijena Količina
93,89 95
93,99 111
94,00 54
94,49 200
95,00 4017
95,90 50
95,9
Jel treba komentar ili je ovo dosta? [lol]

Komentar bi dobrodošao!!! [sad]
[/quote]
Da se ušteka u S&P 500 nema gore dok se tako ne odluči. Ni ti jedna vijest nije važna.

who dares, wins

Kupnja se pojačava…

Lanica…a što ih prijeci da sad kupuju?

ne kužim kaj ti nije jasno- postoji regulativa ulaganja pa ono….pravilnik o ulaganju +dopune i udri…kaj se tiče dal budu il ne ja imam svoje mišljenje pogotovo kad je prevent u banani tak da mašta radi svašta [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Cijena Količina
93,89 95
93,99 111
94,00 54
94,49 200
95,00 4017
95,90 50
95,9
Jel treba komentar ili je ovo dosta? [lol]

[lol] [lol] od tebe dosta [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Dakle za lanicu i ostale

Mirovinski fondovi mogu ulagati u društva koja imaju mcap veci od 350 milijuna kuna..
AD Plastik to ime odavno i mirovinske fondove nitko ne prijeci da kupuju vec godinu dana , osim njihovih odluka.
.ulazak u prvu kotaciju ništa ne mjenja s te strane, jer da mirovinci žele, odavno su mogli kupovat i plastiku i lkpc i ulpl…
I po ovim cijenama je Mcap adpl cca 370 milijuna kn

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=7&ID_VIJESTI=118107

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Dakle za lanicu i ostale

Mirovinski fondovi mogu ulagati u društva koja imaju mcap veci od 350 milijuna kuna..
AD Plastik to ime odavno i mirovinske fondove nitko ne prijeci da kupuju vec godinu dana , osim njihovih odluka.
.ulazak u prvu kotaciju ništa ne mjenja s te strane, jer da mirovinci žele, odavno su mogli kupovat i plastiku i lkpc i ulpl…

Samo kratka opaska, mirovinski fondovi su prodavali ADPL oko 40 kuna ( ili je to bio jedan, ako se ne varam AZ ), baš kada sam ja kupovao.

[tongue]

Da li će sada opet kupovati po 90 ili 100, ne znam.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dakle za lanicu i ostale

za deluks i slične

relevantna stranica je HANFA sa pravilnicima i zakonom a ne glas slavonije ili arena. nije sve u market kapu ima neš u free floatu i službenom tržištu znaš…postoji dosta drugih ograničenja po dionici udio ovo ono..to če možda bit u sljedećem broju arene.. ja nisam rekao da će kupovat ali od 1-10 opet mogu tak da..prevent ovo ono, dobra firma ovo ono, bit će tu svašta. [thumbsup]

@delux

samo zaboravljaš da je prije bila potrebna tržišna kapitalizacija od 650 milja, a reletivno je nedavno to spušteno na 350/450 mil. s tim da ako je mcap 380 mil na ovoj cijeni, misliš da im nije riskantno kupovati pa kasnije prodavati ko ludi kad padne ispod toga.

p.s. kao i što u članku piše – “Tržišna kapitalizacija AD plastika je krajem 2007. godine iznosila sada teško dostižnih 944,1 milijun kuna. No, financijska kriza, recesija kako strana tako i domaća, srušili su vrijednost svih dionica na burzi, pa tako i ove.To je dovelo do toga da je regulator naredio mirovincima da se povuku iz te kompanije…

Dakle za lanicu i ostale

za deluks i slične

relevantna stranica je HANFA sa pravilnicima i zakonom a ne glas slavonije ili arena. nije sve u market kapu ima neš u free floatu i službenom tržištu znaš…postoji dosta drugih ograničenja po dionici udio ovo ono..to če možda bit u sljedećem broju arene.. ja nisam rekao da će kupovat ali od 1-10 opet mogu tak da..prevent ovo ono, dobra firma ovo ono, bit će tu svašta. [thumbsup]
[/quote]
Da li ce biti svašta ili ne, u to ne ulazim..
Ali Mirovinski fondovi imaju potpuno pravo kupovati adpl vec godinu dana..( ako se hvatas za free float, znas i sam da je dovoljno velik)
Dakle ulazak u prvu kotaciji ne donosi ništa revolucionarno i mirovinci ne dobivaju nikakve posebne pogodnosti
A zasto ne kupuju, to je drugi par rukava

Dakle za lanicu i ostale

za deluks i slične

[/quote]
Da li ce biti svašta ili ne, u to ne ulazim..
Ali Mirovinski fondovi imaju potpuno pravo kupovati adpl vec godinu dana..( ako se hvatas za free float, znas i sam da je dovoljno velik)
Dakle ulazak u prvu kotaciji ne donosi ništa revolucionarno i mirovinci ne dobivaju nikakve posebne pogodnosti
A zasto ne kupuju, to je drugi par rukava
[/quote]
da skratim-nisu mogli kupovat. i fakat mi se ne da o tome. S time pogledaj šta sve službeno tržište nosi i kaj se sve mora desit [lol] mali mig CROBEX – CROBEX10 [thumbsup]1.10. i onda počinje igra mladog tigra [lol] al opet ak vani sve prdne ne bude tu ništa al opet…

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/YzOoW4HKW1314f6scW0j2g==.pdf

New Report

Close