ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,26
5.984
583
10,15
10,50
3,47%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koleginice Lanica, sutra ovdje njušim malo jače crvenilo u startu…

26.11.2010 - Dan D

Pitam se jel ova tema postala poligon na kojem se bolesni likovi natječu tko će izvaliti veću bedastoću? [embarass]
PTKM i ADPL uopće se ne mogu uspoređivati na taj način – zar još postoji netko kome to nije jasno?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

9:15 a vec se poceli formirat nalozi na asku na cca 88 a bid na cca 84

@lanice
izgleda da je dobro sto si izasla jucer na kraju dana. mogla bi se i zahvalit na savjetu [proud]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

slovenski prevent ide u stečaj, a hvatski (u vlasništvu slovenaca) će uskoro. to ne bi bilo ništa strašno da situacija ne podsjeća na ljubljansku banku.

vjerovnici sl preventa su danas u puno boljoj poziciji jer su na njih prenesene cca 10% dionica adpl a koje su bile u vlasništvu hr preventa,
vjerovnici hr preventa sorry!
slovenci vas namagarčili!

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

šta je s dividendom jel sjelo za ovu godinu? zna ko?

nije sjela. trebala bi 19. kolovoza.

Vezano uz drugog dioničara sa 25% udjela u AD Plastiku, jedan tekst vezano za stečaj Prevent Globala i poslovanje u BiH.
Prevent: Stečaj u Sloveniji neće ugroziti poslovanje u BiH
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/prevent-stecaj-u-sloveniji-nece-ugroziti-poslovanje-u-bih,88790.html
Prema njegovim riječima, vlasnik 52 posto "Prevent globala" Janko Zakeršnik odbacio je taj prijedlog, smijenio kompletnu Upravu na čelu sa tadašnjim predsjednikom Borutom Mehom i krenuo sa vlastitom strategijom razvoja kompanije, koja je "samo proizvodila gubitke, ugrozila radna mjesta više od 1.200 ljudi u Sloveniji i na kraju ‘Prevent global’ dovela u stečaj".
On je odbacio spekulacije medija u Sloveniji koji su pisali da je do stečaja "Prevent globala" došlo zbog neslaganja vlasnika 52 posto "Prevent globala" Janka Zakeršnika sa Nijazom Hastorom, vlasnikom 47 posto "Prevent globala".

Štednja je mudrost trošenja.

Sjela dividenda :-))

Sjela dividenda :-))

Gdje…….

Sjela na ziro u pbz …

Sjela na ziro u pbz …

Jel sjelo još nekom, meni ništa – zaba [sad]

Sjela na ziro u pbz …

Jel sjelo još nekom, meni ništa – zaba [sad]
[/quote]
isplačuju u valovima. nazovi adpl sve će ti objasnit

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close