Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
Prema izjavi uprave, ako ne pronađu strateškog partnera slijedi im stečaj.
"Uprava Preventa Globala, ki jo vodi Renato Krajnc, je za ponedeljek napovedala, da bo do takrat znana usoda Preventa, ki mu brez strateškega partnerja verjetno grozi stečaj. "
Koje posljedice to može imati na ADPL zaključite sami.
Gluposti pišete. Ako je Rus platio 250,00 kn (po dionici) za 30% ADPL onda će rado platiti npr. 150,00 kn (po dionici) za 25,76% udio Preventa i imat će natpolovičnu većinu. U svakom slučaju ove vijesti iz dežele su dobre jer će pokrenuti razno-razne špekulacije u vezi naše uzdanice [proud] i uzrokovati volatilnost (možda) [lol]
To znaci da bi njihov udio mogao ici na bubanj. Radi o 25,76% dionica. Ako ide kroz burzu nebu dobro, ako ide u paketu onda kupac mora dati ponudu za preuzimanje ak se ne varam.
Nokla ispravi me ako grijesim.
[lol] [lol] [lol]
To znaci da bi njihov udio mogao ici na bubanj. Radi o 25,76% dionica. Ako ide kroz burzu nebu dobro, ako ide u paketu onda kupac mora dati ponudu za preuzimanje ak se ne varam.
Nokla ispravi me ako grijesim.
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
A sto ti umires od smjeha. Ajd napisi svoje vidjenje buducnosti ove dionice u kontekstu moguceg stecaja jednog od vecinskih dionicara.
uh evo danas malo sreće što dionica nije tonula na razine 85- 86 jer sam planirao ulaz. inače u zadnje vrijeme ko motikom u zemlju, da ne budem prost
danas je bio odličan dan za dokup,špekulanti su skakali u VLDS…
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
A sto ti umires od smjeha. Ajd napisi svoje vidjenje buducnosti ove dionice u kontekstu moguceg stecaja jednog od vecinskih dionicara.
[/quote]
pa kupe rusi na pladnju i idemo dalje…
…vjerovatno će prodati u paketu.. to sigurno neće ići preko burze jer to pre dugo traje a ako su već pred stećajem onda im novac treba odmah..irelevanto..sigurno neće imati utjecaja na cijenu dionice na burzi.
Meni su zanimljiviji nihovi odlični poslovni rezultati i projekcija da bi ova dionica mogla rasi (polako ali sigurno) do 110 – 115 jer je u ovom trenutku kada sve firme bilježe gubitke ili smanjenu dobit bitno je dobro i sigurno se osječati u nekoj dionici – a ova je upravo takove prirode… 😉
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-rezultati-guraju-ad-plastik-i-koncar-ei,87027.html
Predsjednik uprave Preventa kod ministrice gospodarstva Darje Radić.
Vaš link
Za Prevent Global se zanima kar nekaj kupcev
po mom mišljenju to nema nikakav utjecaj na cijenu ADPL-R-A [cool]
Renato Krajnc, predsednik uprave Preventa Globala, je včeraj na sodišče v Slovenj Gradcu vložil predlog za stečaj. Pogledali smo, kakšne možnosti ima njegovih 1.140 zaposlenih v družbi…