Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,26 | 5.984 | 583 | 10,15 | 10,50 | 3,47% |
He he … dečki se uvatili biznisa i za dvi tri godine zaradili pet, šest milijuna kuna. Nešto sasvim normalno za Hrvatsku a posebno za Dalmaciju …he he. [lol] [lol] [lol]
Očekivano, opet mu podmeću. Na Radio Dalmaciji požalio se kako su na zub uzeli njegove nećake, blizance Gorana i Ivana Sapunara.
"Momci za uzor, a ne crnu kroniku"
"Goran i Ivan redovni su studenti, počeli su prije dvije, tri godine raditi biznis, ostvarili profit, pet, šest milijuna kuna i onda taj novac uložili u posao. Zahvaljujući svojoj kreativnosti i viziji došli su u situaciju da rade dijelove za BMW. Momci imaju 22 godine i budućnost su Hrvatske. Kamo sreće da ima još takvih, koji sami pronalaze put, rade proizvodnju i kompletno izvoze i naplaćuju u eurima. Oni su uzorni, ružno je da se takvi momci tako prezentiraju…", izjadao se Kerum
REDOVNI STUDENTI, ZARADILI PAR MILIJUNA KUNA, DOBILI POSAO SA BMW, PROIZVODNJA DIJELOVA, 22 GODINE MOMCI…
***obrisano***
Medijska blamaža, žao mi je što se ovo događa AD plastiku i Bobanu, čini mi se da su dosad ostavljali dojam pošteno i marljivo raditi a sada će ih pokušati ocrniti Kerum. Ugled i čist obraz je bitan u ovom poslu.
@ vrana
za bnw, mercedes ili sl. može raditi govoto svatko. Potrebno je ponuditi puno toga za jako male novce ili rad bez zarade.
Posao koji rade za renomirane nije bitan u prihodovnoj strani već samo kao imiđ, a pitanje je da li su ga iskoristili na neku drugu stranu ?
ne znaš što je gore dali da ga kinezi prave ili naši brucoši…definitivno treba izbjegavati bmw
Ja sam ga do sada uspješno izbjegao.
Možda dođu vremena kada i neću biti tako uspješan.
Pazi naslova, ADplastik optuzuje Kerumova necaka, a kako im je on moga ukrast.
Ovo se dogodilo ima 3 mjeseca i tek sad izlazi u novine, zasto?
Ljudi iz ADP-a su izigrali firmu i otvorili svoju, Kerum je tu vjerojatno da se omoguci politicka veza buduci je Milisic u njegovoj stranci. To sto Kerum govori kako je njegov necak poceo raditi s BMW-om, to je teška smijurija, tip vjerojatno ne zna ni špigete vezat, ali Željko nasmija si me, svaka čast.
Baš me zanima kako će ovaj slučaj završiti. Alati su od BMW a za BMW isporucuje Saargummi tako da njih boli briga ko je ispod u lancu.
Zanimljivo je i to da je Milišić dionicar sa nekih 35 tisuća dionica i plaćom od cca 20000 kn odlucio na ovaj pothvat. Bio je direktor razvoja i istraživanja bez da zna ijedan strani jezik, mail je jedva naučio poslati a o nekom modeliranju na racunalu da i ne govorim. Pa sad tko je gluplji on ili firma koja ga je tu stavila.
Eh, sada samo čekam da Plavi objavi kako je trezor krenuo s kupnjom…
[proud]
Kad objavljuju izvještaj, da li netko zna?
Upravo izašlo izvješće.
Za sada najugodnije iznenađenje na ZSE.
Veća prodaja,veći prihodi,veća dobit.
Sve u visokim postocima.
Čestitam vlasnicima.Najbolji odabir.
Mislim da nebi trebali niže od jučer.Ali na ZSE nema pravila.Nikada se ne zna.
Nevjerovatno – u prvih 6 mjeseci zarada veća nego cijele prošle godine!
Svaka čast za AD Plastiku ! BRAVO!
Upravo izašlo izvješće.
Za sada najugodnije iznenađenje na ZSE.
.[/quote]
Poštovani,
pa i nije baš iznenađenje, očekivalo se ovako nešto.
Da parafraziram kolegu, iz minusa u plus, iz plusa u još veći plus.