Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 4.509 | 427 | 10,55 | 10,60 | 0,00% |
tako je, a do tad prodajte po bidu sve kaj imate jer će vam brodari i građevinari bolje odradit [thumbsup]
[/quote]
fala bogu nemam potonje, a adpl jedino imam uz kodt… nek samo bakić kupuje, a kad se trezor i plavi uključe bu to malo povuklo valjda [smiley]
[/quote]
ma bolje to prodaj da možeš u miru na more [thumbsup]
"AD plastik jedini hrvatski proizvođač autodijelova na sastanku s Fiatom u Srbiji"
"AD plastik jedini hrvatski proizvođač autodijelova na sastanku s Fiatom u Srbiji"
Jel to srušilo dionicu?
Vidi svaka čast kolica jugovinil,rusi su objavili da stavljaju vrhunske menađere u strateške firme,trebamo se malo na njih ugledat,a i menađment naših firmi nevodi brigu o nama kao investitorima a kako če vodit brigu o radnicima opet naglašavam čast izuzecima kao AD,PO MOJIM PROGNOZAMA NEĆE PASTI
http://trzistakapitala.wordpress.com/
interesantno
.. ne razumjem zašto se nitko od špekulanata nije zaletio na ovu dionicu koja je sada super povoljna kupovina a i manje je rizična od nekih koje rastu i po 20%… firma odlično posluje što ju svrstava u kompanije u HR koje možemo prebrojiti na prste jedne ruke, nadalje, dionica je ispod nominale, gro dobrih vijesti vezanih uz nju i buduće poslovanje – trebala bi biti barem na 120 – 130 Kn a ona je u padajućem trokutu…nek mi netko to objasni….
.. ne razumjem zašto se nitko od špekulanata nije zaletio na ovu dionicu koja je sada super povoljna kupovina a i manje je rizična od nekih koje rastu i po 20%…
Možda zato jer je u razdoblju od kraja kolovoza 2009. do veljače 2010. odradila rast od preko 100%?
a mozda zato jer su slijepi i ne vide (iskrenije ne zele vidjeti) istinske bisere gospodarstva pa radije spekuliraju u mutnom s jos vecom (potencijalnom) zaradom zanemarujuci i proporcionalni (potencijalni) gubitak.
peace!
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/ddow8yl9m6RLEDNB6eCAZQ==.pdf
1,5 kn dividende [lol]