Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,55 | 22.016 | 2,087 | 10,50 | 10,60 | -0,47% |
Dobro je, ali moglo je i bolje.
Imali su sreće.
Dobit ostvarena po osnovi financijskih prihoda, išao im tečaj na ruku.
DA nije toga, bila bi nula, zato oprez.
Zadnji kvartal 2010 slična stvar..
lp
Točno.
Ali si isto tako sigurno primijetio 11,7 mil rezerviranja u troškovima.
čestitke svim dioničarima:
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ADPL-fin2010-1Q-NotREV-K-HR.pdf
[thumbsup]
što reći osim BRAVO!
odlična firma, odlični rezultati i to u doba najžešće krize u autoindustriji koja im donosi velik dio prihoda.
što će tek biti kad se auto tržište počne oporavljati možemo samo sanjati. nema nikakvog razloga da ADPL ovaj mjesec ne ode do 120 kn [thumbsup]
Lijepo se čisti prodaja na ADPL, neka, zaslužili su to odličnim izvješćima iz kvartala u kvartal [smiley]
brzo svi po bidu dok ga još ima….cromen je reko da sljedi kataklizma zato iskrcavajte dok još možete¨!!!!!!!
odlicna firma!
ukupna aktiva 1 milijarda
dobik kvartala 10 milja
inače pod financijskim prihodima spada udjel u dobiti u sudjelujućim društvima…a svi znamo koja su to i koja će bit…go russia go [lol]
hm, cekam i cekam a nikako da tema zivne… kako nemam nikakve posebne info mozda netko drugi zeli podijeliti svoja razmisljanja s nama? zanima me kakavo vam je misljenje o trezoru, smatrate da se za preostalu svotu nece do ljeta vise uopce ukljucivati? kakva su vam ocekivanja za narednih 1,3,6 mjeseci?
ja se osobno nadam vracanju trezora da podigne likvidnost no i dalje sev po starom pa nisam uspio nikakvu im logiku uhvatit. u dionicama sam kao i prije, znatan dio portfeljam dokupljivao davno, pocetni ulazak ispod 50… prema izvjescu i planovima za buducnost ne vidim sto je tako lose tj neizvjesno da dionica nije na cca 120 i vise. hm, mozda me netko moze prosvijetliti?
eto nisam izdrzao da ne napisem nesto nakon toliko mjeseci pa molim cijenjene kolege za razmjenu stajalista i predvidanja.
respect!
svi se usrali nakon višednevnog crvenila Europe i svijeta pa imaju averziju prema kupnji vrijednosnih papira – tako bi izjavili naši vrli analitičari. Naravno da ADPL vrijedi 120 kn pa i znatno više. Ali vrijednost je jedno a trenutna cijena nešto drugo
situacija je sljedeća… treba čekat da se plavi opet nakrca adpl i onda on i njegovi nickovi opet počnu pisati. čim ga vidiš ovdje (osim kao odgovor na ovu poruku) to je znak za kupnju [rolleyes]
situacija je sljedeća… treba čekat da se plavi opet nakrca adpl i onda on i njegovi nickovi opet počnu pisati. čim ga vidiš ovdje (osim kao odgovor na ovu poruku) to je znak za kupnju [rolleyes]
tako je, a do tad prodajte po bidu sve kaj imate jer će vam brodari i građevinari bolje odradit [thumbsup]
tako je, a do tad prodajte po bidu sve kaj imate jer će vam brodari i građevinari bolje odradit [thumbsup]
[/quote]
fala bogu nemam potonje, a adpl jedino imam uz kodt… nek samo bakić kupuje, a kad se trezor i plavi uključe bu to malo povuklo valjda [smiley]