ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 09:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,55
22.016
2,087
10,45
10,60
-0,47%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.vecernji.hr/biznis/ad-plastik-otvorit-ce-tvornice-moskvi-srbiji-rumunjskoj-clanak-125249

[lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

sve se zeleni, zašto mi i dalje "tapkamo" u mjestu?

http://www.vecernji.hr/biznis/ad-plastik-otvorit-ce-tvornice-moskvi-srbiji-rumunjskoj-clanak-125249

[lol] [lol]

što je tu smiješno, najave su odlične, pa ne bi bilo loše ubaciti malo ADPL-a u portfelj dok je još ispod 90 kn, mogao bi do kaja mjeseca na brzaka otići na 105-110 kn

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Samo polako, treba uzeti malo zraka, pa opet naprijed.
Za ovu dionicu definitivno nema straha.

up,up,up [thumbsup]

ljudi ima nekaj kupnje i ja mislim da ne biste smjeli propustit priliku za izaći…ipak je veliki umjetnik split projecirao cijenu na 40 kn…ajmo po bidu!!!

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Dali netko zna kada uobičajeno AD Plastik izlazi sa izvješćem za prvi kvartal, dali ga možemo očekivati uskoro? Hvala

Dali netko zna kada uobičajeno AD Plastik izlazi sa izvješćem za prvi kvartal, dali ga možemo očekivati uskoro? Hvala

Prošle godine 30.04.Gubitak je bio 11-12mil kn.
Odonda gubitka nije bilo niti u jednom kvartalu.
Nećeš još dugo čekati.

Prošle godine 30.04.Gubitak je bio 11-12mil kn.
Odonda gubitka nije bilo niti u jednom kvartalu.
Nećeš još dugo čekati.
[/quote]
Hvala za info, ma očekujem ga da se preokrene trend u pozitivno, sami su najavili da u prvoj polovici ove godine očekuju bolje rezultate, nadam se dobrom izvješću [thumbsup]

Hvala za info, ma očekujem ga da se preokrene trend u pozitivno, sami su najavili da u prvoj polovici ove godine očekuju bolje rezultate, nadam se dobrom izvješću [thumbsup]
[/quote]
Sinko pa davno se trend preokrenio u pozitivno….pa vidi se u predhodnim izvjestajima

Konsolidacija u prvim redovima! PREVENT-ZLATAR d.o.o pripojen na PREVENT-GLOBAL d.d. sa svojim cjelokupnim udjelom u ADPL. Na deseto mjesto isplivao član uprave.

Važeći podaci za uredovni dan 28.04.2010.
1. GRUPA AEROKOSMICHESKOE OBORUDOVANIE 1.259.875 30,00 Osnovni račun SANKT-PETERBURG, RUSIJA
2. PREVENT GLOBAL D.D. 1.081.770 25,76 Osnovni račun SLOVENJ GRADEC, SLOVENIJA
3. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 136.860 3,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. AD PLASTIK D.D. (1/1) 130.497 3,11 Osnovni račun SOLIN, HRVATSKA
5. BAKIĆ NENAD 118.932 2,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 93.361 2,22 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. BOBAN JOSIP 68.543 1,63 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 56.000 1,33 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. MILIŠIĆ MARIN 36.818 0,88 Osnovni račun SOLIN, HRVATSKA
10. POKRAJAC ILIJA 36.713 0,87 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA

Konsolidacija u prvim redovima! PREVENT-ZLATAR d.o.o pripojen na PREVENT-GLOBAL d.d. sa svojim cjelokupnim udjelom u ADPL. Na deseto mjesto isplivao član uprave.

prema ovome čini mi se da su točne informacije o zatvaranju tvrtke Prevent Zlatar, vrlo loša informacija za moj kraj……

New Report

Close