ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja jucer izasao srkoz van.

Puno srece svima

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Puno srece svima

Ti si taj koji nije dao da cijena ode na 110 ,e sad kad te nema onda bi mogli da probijemo novu psiholosku granicu.Nije mi jedino drago sta su veci prometi kao kod ovih narodnih dionica,al nek se trend globalni promine mi smo di je nam i misto.Samo strpljenja i triba biti malo i pohlepan nije uvik pohlepa mana.

Puno srece svima

brijem da buš na 90 opet ušo

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Lanice bas mi je tvoj komentar nedostajao,sad cu odmah aut kad ti tako kazes.

Puno srece svima

brijem da buš na 90 opet ušo
[/quote]

A ne ne prijatelju visoko mi to…
Ako dode na meni prihvatljivo dapace, dionica je mrak samo mislim da ce panika rasterat ove burek majstore

Puno srece svima

Ti si taj koji nije dao da cijena ode na 110 ,e sad kad te nema onda bi mogli da probijemo novu psiholosku granicu.Nije mi jedino drago sta su veci prometi kao kod ovih narodnih dionica,al nek se trend globalni promine mi smo di je nam i misto.Samo strpljenja i triba biti malo i pohlepan nije uvik pohlepa mana.
[/quote]

Bez uvrede 🙂 ali nisam bas bio sam, nego ja sam odma rekao da 110 meni dosta i previse, jeste da ni jednu nisam prodao u par dana tako visoko ali kaj je tu je, nemam tolko muda si dopustit ostat u nelikvidnoj dionici kada amerima kisi ko iz kabla

Samo polako. Neka neznalice i živci izađu pa ćemo poslije lakše prema 110+

Ovakve korekcije su normalne, zdrave i temelj budućeg stabilnog rasta. Zato bez panike.
Ujedno, ovo je i dobar test koji će pokazati koliko u ADPL ima špekulanata, a koliko ulagatelja koji ulažu na temelju fundamenata.

Ušao ja ponovno unutra. Ono je bila reakcija na dobar izvještaj kad je došla na 109 a sad je bila dobra prilika za ući ponovno nakon dobrog izvješća u USA.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Hm prosjek 102,xx a moglo je i bolje da nije bilo sumanutih u zadnjih 10 minuta..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ovo je zacementirano preko 100 kuna izgleda.
Sjećam se kako su me neki ismijavali ndok su mi trpali svaki dan između 41-43 pa su pisali da ću financijski propasti.
Pa su rekli da sam lud.
Svašta je bilo.

Pa evo je sada, tu je, preko 100 kuna.

Ja sam izašao, ali puno sreće svim dioničarima.
Šteta da Fedya nije kupio on je procijenio da ide na 35 kuna dok je bila nešto preko 70.

[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hm prosjek 102,xx a moglo je i bolje da nije bilo sumanutih u zadnjih 10 minuta..

Da,ali nekome dobro došlo da dokupi povoljno.Čim bi se netko postavio na prodaju ispod 103kn odmah bi bio skinut,to dovoljno govori. [thumbsup]

New Report

Close