Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 26.556 | 2,515 | 10,50 | 10,70 | 1,42% |
I ja cestitam svima koji imaju ovaj podcijenjeni dragulj, a posebno hvala kolegi Plavom i GUBERNATORU koji su mi na 50 kn ukazali na ovu dionicu…
Hvala i Fedyi koji je svojim pisanjem odmaknuo sitne jajare i špekulante od ove dionice i time joj pomogao da nesmetano grabi prema 150 kn [thumbsup]
I ja cestitam svima koji imaju ovaj podcijenjeni dragulj, a posebno hvala kolegi Plavom i GUBERNATORU koji su mi na 50 kn ukazali na ovu dionicu…
Hvala i Fedyi koji je svojim pisanjem odmaknuo sitne jajare i špekulante od ove dionice i time joj pomogao da nesmetano grabi prema 150 kn [thumbsup]
Da, dobro ste me podsjetili kolega DELUX, i ja se također zahvaljujem kolegi Fedyji koji je uslišao moje molbe za pomoći u odstranjivanju jajara iz ove dionice. Mislim da je kolega Fedya jedan korektan forumaš koji pomaže onima sa znanjem da se domognu lijepih prinosa.
Kolega Fedya, hvala i u moje ime.
Čestitam svim dioničarima AD Plastika a moram čestitati i kolegi plavom na ovom lijepom rastu.
O ne, upravo sam saznao da je kolega plavi ovo prodao na 75 kuna [cry]
Šteta,prava šteta.
[sealed]
Ne znam dokle će moderator dopustiti ove provokacije, kolega fedya se očito zaljubio u mene.
Dakle kolega Fedya kupio ADPL između 43-45 sa tada ca. 80 % portfelja, dok ste svi trubili da to nevalja, neki me proglašavali malo ludim jer sam toliko unutra.
Zadnje što sam imao sam prodao na 92, a na 75 nisam prodavao.
Vi ste kolega Fedya najavili da ADPL ide na 35 kuna, dok je bila 7X, a ja sam baš tada nešto sitno nadokupio. Hvala što ste nam pomogli.
Uglavnom lijepa priča se nastavlja, čestitke svim dioničarima.
lp
Ovaj galop ce je odvesti na knjigovodstvenu uz pokoju blazu korekciju kroz veljacu!Živi bili pa vidjeli!
Slažem se.
Ovisno o sentimentu na burzi mislim da je realno da se idućih mjeseci kreće između 100 i 150.
[/quote]
ja sam poprilično uvjeren da će ova dionica u jednom trenutku ove godine dosegnuti 1X BVPS, tj cjenovnu razinu kapitala po dionici, a to je cca 150 kuna ako ne i više (sa ovim zadnjim izvješćem), a to bi bio neki minimum fer vrijednosti za dionicu ove tvrtke. To je primjerice i dalje 30% jeftinije nego što je sada VIRO. ma smiješno.
Slažem se.
Ovisno o sentimentu na burzi mislim da je realno da se idućih mjeseci kreće između 100 i 150.
[/quote]
ja sam poprilično uvjeren da će ova dionica u jednom trenutku ove godine dosegnuti 1X BVPS, tj cjenovnu razinu kapitala po dionici, a to je cca 150 kuna ako ne i više (sa ovim zadnjim izvješćem), a to bi bio neki minimum fer vrijednosti za dionicu ove tvrtke. To je primjerice i dalje 30% jeftinije nego što je sada VIRO. ma smiješno.
[/quote]
da, ali i 100% skuplje nego npr. ZVZD, TNPL…a ima ih još da ne nabrajam
Dok got nas poslovni portali zanemaruju znaci da cemo rasti jer veliki jos nisu usli koliko planiraju. Kada se pocne pisati na veliko i nasiroko o ADPL vrijeme je za izlaz. Danas ADPL treci po prometu, prvi po rastu, a na portalima se pise o brodarima i gradevinarima. Neka. Mi cemo po svom.
Ovaj galop ce je odvesti na knjigovodstvenu uz pokoju blazu korekciju kroz veljacu!Živi bili pa vidjeli!
Slažem se.
[/quote]
[/quote]
da, ali i 100% skuplje nego npr. ZVZD, TNPL…a ima ih još da ne nabrajam
[/quote]
pa ne bi bilo duplo kolega, ali sve i da je, to vaše stoji ako ignoriramo zaradu kompanija i dodavanja nove vrijednosti za dioničara. ADPL je dokazala da može generirati 10 mil kuna kvartalno nove vrijednosti. Duplo više od Zvijezde.
Dionica koje su bez razloga trenutno jeftinije od ADPL-a nema puno. Neću ih sad spomonjati da ne radim reklamu. Dovoljno je reći da jako dobro znam koje su i da neke imam u portfelju. I ne, nisu gubitaši već solidno profitabilne i stabilne kompanije. Gubitaše i one na rubu ne stavljam u tu kategoriju jer postaji opravdan razlog zašto su na tim cjenovnim razinama.
Jos korak do 100 jos malo pa nestalo.Ako danas probijemo 100 castim sve forumase iz splita
evo kad je već probilo 100 častin i ja iz Splita i Šibenika
šampanjac molin
south will rise again [wink]
Dionica koje su bez razloga trenutno jeftinije od ADPL-a nema puno. Neću ih sad spomonjati da ne radim reklamu. Dovoljno je reći da jako dobro znam koje su i da neke imam u portfelju. I ne, nisu gubitaši već solidno profitabilne i stabilne kompanije. Gubitaše i one na rubu ne stavljam u tu kategoriju jer postaji opravdan razlog zašto su na tim cjenovnim razinama.
slažem se. osim u točci da ih ima malo.ima ih puno.a i neke koje su skuplje po trenutnim statičkim pokazteljima, svojim poslovanjem opravdavaju veću cijenu.
slažem se. osim u točci da ih ima malo.ima ih puno.a i neke koje su skuplje po trenutnim statičkim pokazteljima, svojim poslovanjem opravdavaju veću cijenu.
[/quote]
nikako se ne mogu složiti sa vama da ih ima puno. Ima ih jako jako malo. Što vama znači puno? 2, 5 , 10, koliko? Koliko posto burze? Evo nabrojite mi vi dionice koje se trnutno trže na niže od 0,6 BVPS, a očekivani P/E na godišnjoj razini za 2010 da im je 10 ili niže, a da pritom imaju niskorizičnu bilancu, da nemaju problema sa likvidnošću, i da imaju prostor za eventualno zaduživanje. Bome ja ih ne znam puno. Možda ne gledamo istu burzu.
Molim kolegu Spalata da održi obećanje, jest da je prešla 100kn sa dan zakašnjenja ali je zato potegla malo i jače od 100kn.