ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,56
28.153
2,665
10,55
10,70
0,95%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sada kad je prešla 100kn kao neku psihološku granicu sada bi trebala brže i rasti! [thumbsup]

pojedincima je ispod 100 skupo a sad je jeftino.Psiha je zajebana stvar!

Ma gdje nam je kolega Fedya da nam malo elaborira stanje bida.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Ovaj galop ce je odvesti na knjigovodstvenu uz pokoju blazu korekciju kroz veljacu!Živi bili pa vidjeli!

+ADPL 99
-ADPl 107,95

na 4300 sve prodajem...

eto to bi bilo to je to što se tiće dvoznamenkaste plastike.

nego…

okrenimo se mi budućnosti, prošlost nas ionako više ne zanima…
ono što je fakat je da je ADPL sa cijenom od 100 kuna i dalje jeftinija od gotovo svih građevinara, što je naprosto nevjerojatno. S time da:

– ima nekoliko puta stabilniju bilancu
– nekoliko puta stabilnije i sigurnije poslovanje
– i nekoliko puta bolje i sigurnije, te profitabilnije projekcije na srednji rok a što je i dokazala sa zadnjih nekoliko izvješća.

i dok se većina onih koji nisu izučili literaturu i koji se nisu pripremili za rotaciju sektora, međusobno časti sa dionicama građevinara i jedni drugima prodaju dionice kompanija bez ikakve perspektive na srednji rok, krupni kapital i dalje nastavlja sa akumulacijom ove bogohulno podcijenjene dionice.

kako se sada smiješno čine one napade i floskule dijela forumskog polusvjeta koji su napadali mene, Plavog i ostale kada smo krenuli sa pisanjem ovdje prije 6 mjeseci i cijenama od 40 do 50 kuna. Ti isti jadničci se sada vesele zaradi na Podravci od 30%. Uhvatili jadni zadnju slamku da malo okuse zaradu pa prodaju pamet. nek se vesele dečki. A knjige i dalje ostaju nepročitane…

srdačano Vaš,

GMB GUBERNATOR

+ADPL 99
-ADPl 107,95

Dobar si, ja nisam bio tako strpljiv ++ cca 93 – sve ispod 105 [lol]
Kao što sam rekao dvocifreno me ne zanima. Ali sad je prečeralo pa sam morao izaći. Ovo je daleko najveće iznenađenej za mene. Firma je odlična!

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Čestitam svim dioničarima AD Plastika a moram čestitati i kolegi plavom na ovom lijepom rastu.
O ne, upravo sam saznao da je kolega plavi ovo prodao na 75 kuna [cry]

Šteta,prava šteta.
[sealed]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Governore Plavi mi je antipatičan al ti si zbilja ok. Pozdrav i nastavi tako.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ma ništa nemam za nadodat, nego evo samo da se javim.

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Ovaj galop ce je odvesti na knjigovodstvenu uz pokoju blazu korekciju kroz veljacu!Živi bili pa vidjeli!

Slažem se.
Ovisno o sentimentu na burzi mislim da je realno da se idućih mjeseci kreće između 100 i 150.

Slažem se.
Ovisno o sentimentu na burzi mislim da je realno da se idućih mjeseci kreće između 100 i 150.
[/quote]
Prije 120-160. [cool]

New Report

Close