Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
PAzite da se u tom slučaju ne stvori prejaka potpora.
[wink]
lp
[/quote]
Da, međutim nisam nažalost toliko jak.
[/quote]
Kad se male ruke slože, sve se može.
lp
Danas bi mogao biti nagovještaj preokreta.
Naime, nakon dulje vremena, nemamo iskipavanje po bidu ( kojeg fala bogu uvijek ima i to najčešće 1 000 komada na prvom mjestru ).
Ako je ovaj koji je do sada prodavao, zaustavio svoju prodaju i zadovoljio se sa prodanim, onda idući tjedan možemo potegnuti opet prema 80 kuna.
lp
Ne do utorka, ne do utorka [pray] [pray] [pray] [pray]
[/quote]
hoćete li kolega u utorak strpljivo čekati na kupnji ili ćete, čim lova sjedne, opaliti po prodaji?[thumbsup]
[/quote]
lp
Nema me već dugo na kupnji, ali od ponedjeljka sam opet tu kao podrška.
[wink]
[/quote]
Vidite kako je bila riječ o dobroj procijeni, polako ali sigurno napredujemo.
Stanje na kupnji i prodaji sugerira daljnji rast sutra.
lp
Ja danas uzeo 500 kom..da malo nadokupim
Tvrtka ošla iz minusa u plus, na godisnjoj razini uz bilancu koja moze podnije još 5 ovakvih kriza
Ja danas uzeo 500 kom..da malo nadokupim
Tvrtka ošla iz minusa u plus, na godisnjoj razini uz bilancu koja moze podnije još 5 ovakvih kriza
tek sam sad shvatio da ovo nije dizelaš. letjet će perje [lol]
Šaljivdžija je za prijaviti HANFI, jeste li skužili, kad se prestao spuštati i vratio se na 76,40 kn, da je istovremeno nestalo i 200-injak komada s kupnje!?
Ajme, pa tek sad vidim da su vam ovih 100 000 kuna ukupnog bida ne samo najbolji prijatelji nego i jedini.Ne daj Bože da ovaj što je na asku sa 1200 komada lupi po bidu.
Na 40 kuna ste u sekundi
Ajme, pa tek sad vidim da su vam ovih 100 000 kuna ukupnog bida ne samo najbolji prijatelji nego i jedini.Ne daj Bože da ovaj što je na asku sa 1200 komada lupi po bidu.
Na 40 kuna ste u sekundi
[yawn]
Na 40 kuna ste u sekundi
Tako je kolega…ovdje sam se iskrcao i sad pritiscem s ostatkom prema dolje nebi li navukao jadne male da mi prodaju po bidu…