ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 00:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,54
24.729
2,346
10,55
10,85
-2,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma ne mučim se, ne tresi se. samo konstatiram da naloga više nema.

ma ne mučim se, ne tresi se. samo konstatiram da naloga više nema.

prodaj

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

hoću ali ne danas

ja nakon ovakvog izvješća ništa ne prodajem, bio sam malo skeptičan da će krenuti prodaja na vijest no ništa. još 80% dionica mora kupiti trezor, ovo će probiti 100 vrlo brzo bez obzira na situaciju, tuzemnu ili inozemnu.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Izvješće dobro, ne znam ali imam dojam da se firma na vrijeme pripremila na krizni udar i da u ovim za auto industriju lošim vremenima odlično brodi.

A što će biti kada ljudi osjete da je kriza prolazi pa počnu jače obilaziti salone i kada krene oporavak prodaje vozila?

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

hoću ali ne danas

prodaj sad

I'LL BE BACK

najgora stvar koju možeš napraviti na TK je prodati svoje dionice trezoru. nema goreg.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Izvješće dobro, ne znam ali imam dojam da se firma na vrijeme pripremila na krizni udar i da u ovim za auto industriju lošim vremenima odlično brodi.

A što će biti kada ljudi osjete da je kriza prolazi pa počnu jače obilaziti salone i kada krene oporavak prodaje vozila?

Slažem se, povukli su odlične poteze u pravo vrijeme (akvizicije i investicije u vrijeme krize). Na taj način osigurali su odličnu startnu poziciju kad krene pravi oporavak. Ovakvi rezultati poslovanja na dnu krize obećavaju med i mlijeko nakon što autoindustrija ponovno stane na noge.

S obzirom da je cijena dionice (na normalnim burzama) odraz budućeg poslovanja firme, ova cijena je i više nego smiješna. S druge strane, i naše tržište kapitala je tragično smiješno.

Vrlo sam zadovoljan.
Mislim da je u pravilu 3Q u automobilskoj industriji najlošiji (za vrijeme i odmah nakon godišnjih odmora se automobili sigurno najmanje kupuju).

mamaaaaaa! tlače me plavi, dizelaš i governor da prodam

Da za ozbiljno bi to trebao prodati, makar polovicu da se osiguraš [cool]

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

mamaaaaaa! i kane i kane! [lol]

ja isto mislim da bi ti to trebao prodati, ako se odlucis da je trenutno precijenjena dionica mogli bi se dogovoriti da me poklopis u pon. na 60-70kn bez obzira na kolicinu [lol]

sala mala kolega, nhf [cool]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

sad kad se ekipa "plavi i društvo" istresla, znamo dobro što slijedi. a oni vas čekaju na 30 kuna. navukli su vas ko majmune. pogledajte kako ide autoindustriji u EU….pola njih će bankrotirati. a ADPL im dobavlja dijelove. to vam je kad slušate plavog navlakača. tako je na ingru navlačio dok je koštala 60000 kuna, a sada preračunato vrijedi 5000 kuna. a on kupuje…

...povijest se ponavlja...

New Report

Close