Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,40 | 62 | 6 | 10,25 | 10,40 | -0,48% |
Zato sam i pisao da ne valja lupati po asku, ja sam krcat ADPL, ali sam toliko pošten i vidim kad netko iskrcava veće količine na prodaju.
Ali pred kraj trgovanja nije više bilo novih 350-tki na prodaji po 68, moguće da je prodavač završio sa prodajom, to daje onda jednu potpuno novu sliku događanja na ovoj dionici, posebno stoga jer se kupnja ojačala u međuvremenu.
malo sire gledajuci ukupni omjer k/p je zapravo isti ali je mozda indikativno da je sada top30 prodaje u rasponu od 69 do 117 i da nema naloga preko 1k komada, cak stovise, prosjek je odokativno oko 300komada?
Kada se očekuje izvješće za treći kvartal?
Kada se očekuje izvješće za treći kvartal?
U skaldu sa zakonom, do 15.11. ako se ne varam.
A zašto, vi ste ušli danas?
U onom PDF-u piše da brokerska kuća RAST kupuje dionice za trezor. Pa samo ime sugerira kuda će cijena. [thumbsup]
@ plavi [thumbsup]
Vi mozete davat minuse( 1 ) ali cinjenice su tu.Ne bih imao nista protiv da i meni dajete minuse(1) a da mi portfelj stvara pluseve.
U skaldu sa zakonom, do 15.11. ako se ne varam.
A zašto, vi ste ušli danas?
[/quote]
E nisam ja ušao jučer. ADPL imam još od davnih dana. Nekada malo više, nekada malo manje. E to da je izvješće do 15.11. znam i ja. Zanima me kada uobičajeno bude izvešće ADPL, pošto se ne sjećam.