Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Nemojte se jidit………..škodi srcu……….samo sam pitao koliko ima do 280………….pa mi nitko nije odgovorio [bye]
Nemojte se jidit………..škodi srcu……….samo sam pitao koliko ima do 280………….pa mi nitko nije odgovorio [bye]
Kako nije!!!?? [angry]
Kolega TwinSpark, cijenim ja vaš post ali niste stavili svu prodaju do 280 nego samo do 100……….a to je prilična razlika
A zašto vam je bitna ta cijena od 280 kuna?
šuška se da bi i ovdje moglo ubrzo doći do delistiranja s burze i da upravo zato trezor otkupljuje dionice. ako je to istina, to je sramota. i sad recite kako da uložimo svoje novce a da ne znamo planira li firma ostati na burzi ili ne..
šuška se da bi i ovdje moglo ubrzo doći do delistiranja s burze i da upravo zato trezor otkupljuje dionice. ako je to istina, to je sramota. i sad recite kako da uložimo svoje novce a da ne znamo planira li firma ostati na burzi ili ne..
To su gluposti, ne znam gdje se to šuška kako ti kažeš, daj pogledaj malo free float, kako će skupiti 75 % za to molim te lijepo?
Razmisli malo vlastitim mozgom, a ne šuškanjem pisati dezinformacije.
Uostalom kao dioničar sam to provjerio još ljetos i rečeno mi je u ADPL da o tome nema niti govora, zovi pa ćeš ćuti.
Ma samo naprijed, Plavi vam je gore reko` koliki je free float, neka skupe 25% plus jednu, pa javna ponuda, a ne može ispod nominale s obzirom da je prosjek trgovanja u zadnja tri mjeseca daleko ispod, pa neka sitna premijica (nije obavezno ali je pristojno), a s obzirom da mi je ulaz u ovo 52,31 kn (nakon dokupa), moje imaju odmah, hebi ga 100% je 100% pa s koje god strane gledaš
a jeli ovo druk ili drk
http://old.business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4e171a08-276d-4f59-88b3-55a9dfe62638
za sada nema reakcije na tu vijest. mislim promet se ostvaruje na kupnji. sve što se pojavi na 65,00kn poklopi se. isto tako je činjenica da je promet nikakav.
[/quote]
Renault direktnom pomoci moze uci u vlasnicku strukturu (a i nemora)Avtovazu a samim tim sebe je postavio kao lidera na ogromnom Ruskom trzistu.Sjetimo se samo prije dvi godine kad je Putin "zatvorio" granice automobilskoj indestriji.Na koncu tko je vecinski vlasnik PREVENT-ZLATAR D.O.O. i PREVENT GLOBAL D.D.? Mislite Slovenci!!!!! [thumbsup]
Kada si rekao i ovdje, navedi taj prvi primjer koji spominješ da te odmah demantiram.
how lame, pa to su Vladovi drukovi… evo ide Ledo s burze [lol]
Mislim da ovo spada pod Hanfinu jurisdikciju.Iznošenje neistina i insinuacija u vezi dionica je kažnjivo djelo.
Nadam se da ste svjesni toga gosn delboy
Mislim da ovo spada pod Hanfinu jurisdikciju.Iznošenje neistina i insinuacija u vezi dionica je kažnjivo djelo.
Nadam se da ste svjesni toga gosn delboy
[/quote]
Moram se složiti sa kolegom Brankicom, u petak ću vidjeti sa Hanfom da li se tu radi o inznošenju dezinformacija.
Inače kolega je otprije poznat po sličnim ispadima, ima sve na forumu zabilježeno, bilo da se radi o pozitivnoj insinuaciji / dezinformaciji, bilo da se radi o negativnoj, kao u ovom slučaju.