ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 05:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,40
5.075
488
10,45
10,60
-0,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da jesi, gle mni smo na 69 a bili smo i na preko 73 kune, kaj je?
Vrijedi ili ne vrijedi 150 kuna??
Ja mislim da vrijedi.

ja mislim da vrijedi minimalno 144 kune trenutno da nam je tržište normalno a ne tržište leminga, a ja vjerujem da će vrijediti i puno više kako budu izlazili novi izvještaji o poslovanju.

I'LL BE BACK

Joj daj nemojte pretjerivati.
Tu jedino trenutnih 0,47 B/V igra igru a sve drugo od fin. pokazatelja je čisto životarenje i preživljavanje

Ja mislim da vrijedi.

Pa dobro, nećemo sada u lipu, to je tu negdje.

ja mislim da vrijedi minimalno 144 kune trenutno da nam je tržište normalno a ne tržište leminga, a ja vjerujem da će vrijediti i puno više kako budu izlazili novi izvještaji o poslovanju.
[/quote]
[rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Opet kupio trezor, ali malo:

AD PLASTIK D.D./REDOVNA NA IME ADPL-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. GRUPA AEROKOSMICHESKOE OBORUDOVANIE 1.259.875 30,00 Osnovni račun
2. PREVENT-ZLATAR D.O.O. 636.471 15,16 Osnovni račun
3. PREVENT GLOBAL D.D. 445.299 10,60 Osnovni račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 122.480 2,92 Skrb. račun
5. AD PLASTIK D.D. (1/1) 102.743 2,45 Osnovni račun + 401
6. PBZ D.D. 86.745 2,07 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 73.104 1,74 Skrb. račun
8. BOBAN JOSIP 68.543 1,63 Osnovni račun
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 56.000 1,33 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 50.000 1,19 Skrb. račun
Ukupno: 69,08

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Trezor i dalje skuplja ali sitno, još je daleko od željene količine:

Važeći podaci za uredovni dan 22.09.2009 .

AD PLASTIK D.D./REDOVNA NA IME ADPL-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. GRUPA AEROKOSMICHESKOE OBORUDOVANIE 1.259.875 30,00 Osnovni račun
2. PREVENT-ZLATAR D.O.O. 636.471 15,16 Osnovni račun
3. PREVENT GLOBAL D.D. 445.299 10,60 Osnovni račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 122.480 2,92 Skrb. račun
5. AD PLASTIK D.D. (1/1) 103.227 2,46 Osnovni račun + 484
6. PBZ D.D. 86.745 2,07 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 73.104 1,74 Skrb. račun
8. BOBAN JOSIP 68.543 1,63 Osnovni račun
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 56.000 1,33 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 50.000 1,19 Skrb. račun
Ukupno: 69,10

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ajde malo da prebrojimo, da vidimo dal su sve dionice kupljene preko zse

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/9cS77vBa2sJKDUELQLej1g==.pdf

ajde malo da prebrojimo, da vidimo dal su sve dionice kupljene preko zse

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/9cS77vBa2sJKDUELQLej1g==.pdf

da. pratim transakcije, to su oni na bidu svaki dan. I nisu baš neke količine uspjeli kupit…

I'LL BE BACK

Ja mislim da vrijedi.

[/quote]
da da,mislite da vrijedi 144.kupovali ste po 40-50-60 i onda cete ipak prodati na 80-90-100 onima koji su naivno popušili priču da će to na 144. Kolega čini mi se da kad uđete u neke dionice jako drukate što je ok,ali nisam baš siguran da uvijek ostanete u dionici do te cjene koju zagovarate

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Ja mislim da vrijedi.

[/quote]
da da,mislite da vrijedi 144.kupovali ste po 40-50-60 i onda cete ipak prodati na 80-90-100 onima koji su naivno popušili priču da će to na 144. Kolega čini mi se da kad uđete u neke dionice jako drukate što je ok,ali nisam baš siguran da uvijek ostanete u dionici do te cjene koju zagovarate
[/quote]

Ja ne mislim da vrijedi. ja znam da vrijedi. a jel? a u kojj dionici nisam ostao do cijene koju sam zagovarao? Kolega, pa ako vam je ADPL skupa na 0,46 BV vi ju prodajte. ne vidim di je problem.

I'LL BE BACK

Ja mislim da vrijedi.

[/quote]
[/quote]

ALI tako se to radi na ovom forumu, malo je tu nesebičnih sa znanjem, ovo kao da je politički forum SDPea i HDZea pa tko će koga

Ja mislim da vrijedi.

[/quote]
[/quote]

ALI tako se to radi na ovom forumu, malo je tu nesebičnih sa znanjem, ovo kao da je politički forum SDPea i HDZea pa tko će koga
[/quote]

ali draga kolegice, pa sve sam vam podastrio još dok je cijena bila 50 kuna, i to ne samo za ADPL već za nekoliko dionica. I upravo te dionice su najviše i budu dalje najviše rasle. treba učiti fundamente i onda to tržište valorizira. Pogledajte primjerice što se sada događa na ADPL. Kupuje trezor, lagano po bidu. I to će trajati jedno izvjesno vrijeme. kada trezor otkupi dionice od leminga ja očekujem vrlo dobro izvješće za 3Q (u skladu sa 2Q). i što se tada događa? Dionica automatski postaje atraktivnija, ali dionica na prodaji tada više nema…jer je trezor preuzeo od leminga. I što onda slijedi? Pa naravno… nagli rast na malom prometu, kao sa 50 na 70. Tako je to na burzi. A vi ćete me opet pljuvati kada dionica bude i na 100 kuna. I opet će biti ista priča, a samo vam dobro želim (ja barem vjerujem u to što pričam, moguće da i griješim…samo nebo zna… [smiley]).

I'LL BE BACK

Ma vjerujem ja vama iako sa zadrškom, jer malo previše hvalospjeva pjevate o AD plastici, meni se čini da je to sve po principu hvalim konja dok ga ne prodam.
Isprika ako nije tako

New Report

Close