Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,40 | 5.075 | 488 | 10,45 | 10,60 | -0,48% |
Moram napomenuti da je AD vlasnik zemljišta u Splitu odnosno između Splita i Solina na kojem se nalazi pogon ( mislim da je riječ o jedno cca 30-40000 m2 ) izuzetno cijenjenog i traženog zemljišta. Zamislite ukoliko se to proda ( a prema nekim informacijama to je već u planu )po npr. 1000 EUR/m2 a možda i više ?![thumbsup]
1000 eura ne vrijedi na znjanu a ne tamo na periferiji
Ma kojih 1000 eur/m2.Mozda zemljiste uz kampanel sv.Duje!!!!!!
[lol]
[/quote]
Ujutro za dobor jutro na CNBC:
Registracije auta u EU + ( plus ) 3 %. [rolleyes]
izgleda da ćemo mi puno prije na nominalu nego smo očekivali. A nominala je 100 kuna. A BVPS 145 kune. Nema ama baš nikakvog razloga da se ovo trži na 0,45 BV. smiješno. A ono što je tužno je da to nije u stanju prepoznati ova naša burzovna publika, nego mora doći neki jaki kupac da se neke stvari shvate. evo ja ne znam jel to tužno ili smiješno. Meni je smiješno, pa se lijepo smijem.
[/quote]
Druki long time no speak or argue. Glavnina proizvodnje vezana im je za autoindustriju koja je u komi. Evo u Rijeckom skveru ostao car carrier. Autosaloni otpustaju radnike ili zatvaraju. I nas Ante Gotovac ostao bez merdje jer nema za platit leasing a zivi od prodaje automobila. Njemacka potrosila svu lovusu (nema vise) sa kojom je poticala kupnju novih auta i scrap starih. Kad je takva situacija ko je.e BV (da to mozda nije Bureau Veritas). To ce igrat u boljim danima ali mislim da su jos daleko. Nakon 3 mjeseca sam bio dva dana u Splitu. U Peveca parkinga koliko volis sto je do nedavno bila misaona imenica. Ista stvar ispred Interspara, Tomy-a. Brico Storea. Prvi put sam vidio krizu svojim ocima.
[/quote]
Daj ne drobi. Dođi u Zagreb, pa ak se uspiješ vikendom sparkirat ispred velikih Konzuma, City Centa, King Krosa. Malčice je lakše ispred Bauhausa, Baumaxa, Kike….
A Pevec – tko još uopće ide u Pevec. Odi lovit rake g….
[/quote]
Ako je suditi po tvom nicku sigurno trcis dugo i brzo pa ih sve uspijes obic. Ne sudi po Zagrebu Hrvatsku. Financijska moc je u metropoli iako je i mi hranimo ali od toga imamo ujka (Ina, Hep, Vlada, Ministarstva, HNB…….). I onda Bandinjo trce pocasni krug po Hrvatskoj i dariva polovna vatrogasna vozila etc. Sta se tice raka govnara nestasica brale. Napustili i oni pasivne krajeve pa pravac metropola. Prica se da su vidjeni na Bundeku u velikom broju. Naseljavanje Karuna je pitanje dana.
Sad da li vi hranite metropolu baš…ili mi hranimo cijelu Hrvatsku..?
Ja bih napisao ovako, da nema Zagreba, bili bi najsiromašnija država u europi, ili barem jedna od..
Od Zgb su bolji jedino Istra, Međimurje i Dubrovnik. Ostalo je sve manje više dosta loše. mislim…što se tiće hranjenja nekoga i to..
Ja bih napisao ovako, da nema Zagreba, bili bi najsiromašnija država u europi, ili barem jedna od..
hahaha!! dajte, nemojte nam prodavati te Kuljiševe fore, kolega…
Ajde g. Plavi zamolite Vjeku da naknadno obriše ovaj post, kompromitirate se s ovim s….m.
@ Techman
Ti imaš morsku bolest od tolikog boravljenja na brodu. Daj malo siđi s tog broda na čvrsto tlo ….
Lelujaš stari, lelujaš….
[lol]
@ Techman
Ti imaš morsku bolest od tolikog boravljenja na brodu. Daj malo siđi s tog broda na čvrsto tlo ….
Lelujaš stari, lelujaš….
[lol]
Ja mislim da puno trces. To bas i nije zdravo. U svemu treba biti umjeren. Nisi opovrgao ni jednu moju tvrdnju. Znaci stigli raci govnari i u Karun.
E moj junace. Kad nedostaje argumenata ostaje vrijedjanje. Da mi ti je vidit domovnicu 🙁
Od Zgb su bolji jedino Istra, Međimurje i Dubrovnik. Ostalo je sve manje više dosta loše. mislim…što se tiće hranjenja nekoga i to..
Ma naravno na naše Hrvatske špale. Pa vidi galerije zagrebackih likova: Senader, Todoric, Kutle, Gucic, Zagorac, Cermak, Nadan, Košutic, I Rojs bidan nesto jamio, Nevenka, Braco………… Svi jamili po Hrvatskoj (globalno) i koncentrirali u metropoli (lokalno). Mi bidni imamo Kerumka sa zera humanitarne pomoci i jos par losih Zagrebackih ucenika. Vjerovatno im je Braco bio mentor.
hahaha Plavi, evo i Techman nam je svratio. Haha, ma ovo mora AP AP AP. Sad sam 101% siguran. [thumbsup]. Uff…srećom pa sam uspio dokupiti po 57 neki dan…
Bogami ti nesto trokira Barotech. Danas sve UP a ADPL UPM. Vidis kao se lipo razvija LEDO. A zajedno smo ga kupovali oko 3 soma. Danas sam prosao pored ADPL. Veliko i otuzno.
Raselimo malo ministarstva, središta javnih i državnih firmi, te dobar dio državne uprave po Biogradu, Šibeniku, Zadru, Omišu, Dubrovniku… pa da vidiš kako će i tamo procvjetati ruže. Zašto ne bi npr. ministarstvo turizma bilo u Dobrovniku, pomorstva u Šibeniku… Za te gradove i ostala manja mjesta to bi značilo puno, pa vam ne bi bili na grbači kolega plavi.