ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,40
5.075
488
10,45
10,60
-0,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hahaha Plavi, evo i Techman nam je svratio. Haha, ma ovo mora AP AP AP. Sad sam 101% siguran. [thumbsup]. Uff…srećom pa sam uspio dokupiti po 57 neki dan…

I'LL BE BACK

Ne bih protiv Vas jer ste koristan član forumske zajednice,ali bio sam jučer u emmezeti i jedva sam
našao parking,prijatelj mi govori da je ista situacija bila u petak. Očigledno ste predugo bili odsutni iz Splita.

klodovik

Moram napomenuti da je AD vlasnik zemljišta u Splitu odnosno između Splita i Solina na kojem se nalazi pogon ( mislim da je riječ o jedno cca 30-40000 m2 ) izuzetno cijenjenog i traženog zemljišta. Zamislite ukoliko se to proda ( a prema nekim informacijama to je već u planu )po npr. 1000 EUR/m2 a možda i više ?![thumbsup]

Moram napomenuti da je AD vlasnik zemljišta u Splitu odnosno između Splita i Solina na kojem se nalazi pogon ( mislim da je riječ o jedno cca 30-40000 m2 ) izuzetno cijenjenog i traženog zemljišta. Zamislite ukoliko se to proda ( a prema nekim informacijama to je već u planu )po npr. 1000 EUR/m2 a možda i više ?![thumbsup]

Ma kojih 1000 eur/m2.Mozda zemljiste uz kampanel sv.Duje!!!!!!
[lol]

vidjet cemo,he,he… [cool]

1000 eura kvadrat, misliš 100 eura ? hmm.. i 100 je puno!

Cookie Monster

E, Tech,
a što mislite da li nekakvim izlaskom iz krize i povećanjem povjerenja potrošača u bogatim i razvijenim zemljama, prodaja automobila ide gore ili dolje. Ono ne rzumijem se u grafove i statistiku ali eto, na televiziji mi kažu da je sranje prošlo, odjedanput dobijem osjećaj da mi je posao siguran, pa nakon par dana vozeći se na posao ugledam novi model recimo Ford Fieste (meni osobno jako fora mali autić), počnem si nešto misliti, vozim svog 5 godina starog, pa onako usput svratim jednog dana do salona, a tamo mi daju željeni model na probu, pa zaključim kako je puno bolji od ovog kojeg vozim, a prodavač kaže kamata samo 2,5%, učešće ništa, mjesečno 90 Eur, staroga odmah uzima pod račun, u principu potpiši i vozi, tako to inače ide vani, a ne ova zajebancija oko papira kad kod nas uzimaš novi, pa opet misliš, pa da zašto ne, dobar je auto, treba mi, a kriza je ionako prošlost, kažu na TV, pa s poslom mi je ok, – onda uzimate ili ne

Ja neki dan vidio novog Fiću 500 od Ferarija, samo crvena boja, a do njega Alfa mito pa sam se isto nešto bio zamislio. Ne zna čovjek šta je bolje…

who dares, wins

Izborom Magne najviše će profitirati ruska autoindustrija?

Nekoliko stotina milijuna eura originalno namijenjenih Opelu vjerojatno će biti iskorišteno za modernizaciju ruske autoindustrije.

Kako je za list Frankfurter Allgemeine Zeitung izjavio Dirk Pfeil, član radne skupine koja je nedavno odobrila da kupac Opela bude kanadska Magna, više od 600 milijuna eura od ukupno 4,5 milijardi eura, koliko iznosi zajam njemačke vlade Opelu, iskoristit će se za obnavljanje ruskih proizvodnih postrojenja. "To znači da će njemački stručnjaci uskoro biti prebačeni u Rusiju, a radna mjesta u Njemačkoj će biti ukinuta", dodao je Pfeil. Podsjetimo, američki je General Motors u četvrtak odlučio da će kupac Opela biti kanadski proizvođač autodijelova Magna i ruski Sberbank kojima će pripasti po 27,5 posto dionica njemačkog autoproizvođača. Ruski autoproizvođač GAZ je industrijski partner Magni i Sberbanku.

Izborom Magne najviše će profitirati ruska autoindustrija?

Nekoliko stotina milijuna eura originalno namijenjenih Opelu vjerojatno će biti iskorišteno za modernizaciju ruske autoindustrije.

Kako je za list Frankfurter Allgemeine Zeitung izjavio Dirk Pfeil, član radne skupine koja je nedavno odobrila da kupac Opela bude kanadska Magna, više od 600 milijuna eura od ukupno 4,5 milijardi eura, koliko iznosi zajam njemačke vlade Opelu, iskoristit će se za obnavljanje ruskih proizvodnih postrojenja. "To znači da će njemački stručnjaci uskoro biti prebačeni u Rusiju, a radna mjesta u Njemačkoj će biti ukinuta", dodao je Pfeil. Podsjetimo, američki je General Motors u četvrtak odlučio da će kupac Opela biti kanadski proizvođač autodijelova Magna i ruski Sberbank kojima će pripasti po 27,5 posto dionica njemačkog autoproizvođača. Ruski autoproizvođač GAZ je industrijski partner Magni i Sberbanku.

O ovome sam vam pisao , AD Plastik ima upravo u Rusiji jednu vlastitu tvornicu.
Povežite.
[rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi je u pravu,to mi je potvrdio i jedan izvor iz adpl

RUSI DOBITNICI
Opel: Ruskoj autoindustriji stotine milijuna eura poticaja
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
MOSKVA – Stotine milijuna eura planirane države pomoći Njemačke za proizvođača vozila Opel namijenjeno je poslovanju u Rusiji, ustvrdio je povjerenik u Opelu u intervjuu za njemačke novine.

"Preko 600 milijuna eura od 4,5 milijarde eura njemačke pomoći navodno će se iskoristiti za modernizaciju ruske automobilske industrije prema planu kompanije Magna", kazao je Dirk Pfeil u intervjuu za Frankfurt Allgemeine Zeitung.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/opel-ruskoj-autoindustriji-stotine-milijuna-eura-poticaja,56014.html

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Dobro sam procijenio u petak, danas 70 +, + 7 % nije loše.

Sutra ćemo tek vidjeti ( jer sutra Crobex raste ), koliko je trezor nervozan i agresivan, naime sutra mogu kupovati do 77 kuna.
Bojim se da su skupili ništa ili jako malo do sada. Nikakve obavijesti nema na burzi.

A vi prodajte po 70, ko vam kriv.
Možda da nam Brankica da BRA analizu ADPL, što je gdje smo kako stojimo da li smo u bolingeru ili smo izašli izvan njega, koliki je RCI i sl.? [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close