Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 28.153 | 2,665 | 10,55 | 10,70 | 0,95% |
Di nam je gospon plavi? Nakon onih njegovih priča o ementaleru, ovdje sve više miriše na gorgonzolu
Pa broji novac već 5 dana.
Ne brinite ovcice, kad vam ponovo naraste runo opet ce vas posisati.
Neznam ništa o Plastiku osim što mi veli Gubica a on kaže da mu je jako OK-ej
No bez obzira na sve…, za Vas koji imate,želite imati, ili nešto sl. imam slogan za vas
Plastik-Fantastik
bar se rimuje
Di nam je gospon plavi? Nakon onih njegovih priča o ementaleru, ovdje sve više miriše na gorgonzolu
Još uvjek se može kupiti ispod 100 kuna, nevjerojatno
[/quote]
Kak zgleda moći će se kupiti i po 50 opet. Nije to loše. Mene osobno veseli kad mi se pruži prilika za jeftini dokup. Nažalost mnogi to ne shvaćaju.
[/quote]
Kak zgleda moći će se kupiti i po 50 opet. Nije to loše. Mene osobno veseli kad mi se pruži prilika za jeftini dokup. Nažalost mnogi to ne shvaćaju.
[/quote]
Među ostalima niti ja, a dokupa mi je pun q.
Među ostalima niti ja, a dokupa mi je pun q.
Dokup je loš kad pada, no odličan kad raste. Zaboravite na koju godinu što nam se događalo u protekle dvije godine i zaradit ćete brdo para.
Dokup je loš kad pada, no odličan kad raste. Zaboravite na koju godinu što nam se događalo u protekle dvije godine i zaradit ćete brdo para.
[/quote]
Kolega ja sam ful u dionicama, ali ne pada mi na pamet da ovu kupim. Imam i ja jednu s ovakvim prometima, a fundamentalno i trenutno je u puno boljoj poziciji. Ova dionica se prati sa Đurom i tu joj je i mjesto, jednom će narasti, ali prateći crobex. Sretno vam bilo, oni postovi ispred su bili šaljivog karaktera, NHF.
Ovima koji se pitaju gdje sam, odgovorit ću kratko i jasno, puno sexa, malo slobodnog vremena [rolleyes]
Dok se neki sprdaju, danas je ( ipak ) dogovorena prodaja Opela Magni i Ruskoj Sberrbank.
PA ću vas podsjetiti na slijedeće:
http://www.poslovni.hr/118306.aspx
" Ruska banka Sberbank, dio konzorcija koji će preuzeti većinski udjel u Opelu, kupuje General Motorsovo postrojenje u Sankt Petersburgu. "
" Jedan suradnik banke je signalizirao da bi Sberbank svoj udio u Opelu mogao kasnije prodati jednom ruskom proizvođaču automobila."
http://www.bayern-interna…_2.pdf?PHPSESSID=32290c4b
" About 80%of cars sold in Russiahave to be producedon our territory»V.V.Putin, The Prime Minister of Russia "
str. 18. :
Projects of automotive component manufacturers being realized in St. Petersburg cluster
Tenneco–exhaust system producing factory :
Stadco –body producing factory
Johnson Controls –seat producing factory
Magna International–constructing an automotive component factory in the industrial zone «Shushary»
Toyota Boshoku–constructing a seat producing factory
AD Plastik Luga –factory producing plastic automotive components
NokianTyres –tyre producing factory
Magnitogorsk Metallurgical Plant (Intercos-IV) –a factory producing stampings
Russian Soda Company –a factory producing automobile glass
http://www.poslovni.hr/94758.aspx
" AD Plastik postaje 100-postotni vlasnik tvrtke ADP-Luga "
A da Magna nije nepoznanica niti našim proizvođačima auto dijelova ( čitaj Ad Plastik ) možemo vidjeti ovdje:
http://www.suvremena.hr/9206.aspx
Susret hrvatskih s najvećim svjetskim proizvođačem auto-dijelova Magna
" Održavanje ovog skupa u vrijeme velike krize svjetske automobilske industrije ravnatelj APIU Slobodan Mikac je pojasnio time da je upravo to dobar trenutak za uspostavu kontakata s auto-industrijom, odnosno pripremu za vrijeme kada ona izađe iz krize.
Predstavljajući Hrvatski automobilski klaster (HAMK) Branko Mihalić, klaster manager HAMK-a, istaknuo je da Hrvatska nikada nije imala jaku proizvodnju vezanu uz auto-industriju te da ona i danas ima vrlo mali udio u ukupnoj industrijskoj aktivnosti, iako je poznato da upravo ta industrijska grana u razvijenim zemljama predstavlja lokomotivu gospodarskog rasta i razvoja. "
hvala
pofuk
Izgleda da je ovo razlog…