Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
1. u ADPL sam "puuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooo" duze od tebe i jos uvijek nisam prodao niti jednu dionicu i nemam namjeru prodavati.
Bogami istina, malo sam pogledao, kupio si ADPL negdje u 6. 2007. evo tu lijepo piše:
http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=Vrana&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=114
U to vrijeme je cijena bila oko 250 kuna, bravo.
SAd neka čitatelji procijene, nešto tu nije u redu, tvrdiš da imaš dionice ADPL a pišeš protov ADPL.
Inaće, dok sam tražio kad si kupio ADPL ( kupio si po 250 kuna, sada je cijena 65 kuna, eto prilike za smanjenje ulaza ), pronašao sam nevjerojatan podatak, pa ja i ti smo na neki naćin vezani.
Naime ti si dokupio HT po 390, a baš sam ga ja na toj cijeni prodao, možda si kupio baš od mene ( imao sam više paketa ). Danas je cijena 226 kuna, ali bude to na 390 opet, kad tad.
http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=Vrana&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=106
" Da ne bi mislio da ja navlačim za dole, jok nadokupio po 390 kn. "
Eh što ti je život, svijet je tako mali, zar ne?
[wink]
[/quote]
UF…
Sta reci osim da si promasio i to debelo.
Ajde izanaliziraj, procackaj ponovo pa mozda dodjes do tocnih podataka.
A ovo tvoje neshvaćanje, citiram:
"SAd neka čitatelji procijene, nešto tu nije u redu, tvrdiš da imaš dionice ADPL a pišeš protov ADPL."
cu ti objasniti na najjednostavniji nacin. Ja ne navlacim novopridosle forumase na sisanje poput tebe.
Ne "trejdam" niti imam volju za to, vec skupljam dionice konstantno.
HT pogotovo od samog pocetka stalno nadokupljujem.
@ Vrana
Ja često imam upite oko savjeta da li neku dionicu kupiti ili ne i još nikada nisam nikome rekao da li nešto da kupi, osim bivšem prijatelju Kucilu SAnči itd. nickovima, taj je na meni fine pare zaradio ( Ingra, PBZ itd. ).
Ako nije tako kako sam sada napisao, neka se javi onda osoba kojoj sam savjetovao da kupi nešto.
Gledaj iskreno u pravu si.
Ovce su uzgojene radi mesa, mlijeka, vune i tome sluze.
I tu stajem sa tim natezanjem. Zaboli me djonatan.
Smeta mi nesto drugo i zbog toga i reagiram.
Nakon takvih skokova postignutih bez razloga slijedi pad i stagnacija. Novopridosli se razocaraju u dionicu (burzu) a ostali je izbjegavaju i stvar stagnira umjesto da polako raste.
Nije me bilo ovdje dva dana i vidim da se tupik malo zagrijao, to je dobro. Insinuirati tko se istovario u petak samo temeljem nečijeg pisanja na forumu mislim da je samo prdac u vjetar.
Moja ulazna prajs u ovaj stock je 46,19 s brokerajem, a količina nije dovoljno zadovoljavajuća ali što je, tu je. Iskreno sam bio u četvrtak blizak ideji da oko 70 napravim istovar ako procijenim da bi se mogla nakon silovitog rasta malo iskorigirati. Švarci vam je predobro objasnio da nikakvog temelja za to ne bi trebalo biti. Nadalje tehnologija o ovoj dionici nema nekih komentara, osim jednog posta tete Brankice koja je nakon dva dana rasta na temi TA dala grafek gdje se lepo vidi da je papir prva 2 dana izletio iz gornjeg bollinger-a, a ovaj se počeo širiti ko guzica debele Berte. Pročitao sam negdje davno, ne tjerajte me da se sjetim od koga autora, da ukoliko cijena drugi i treći dan rasta završi iznad gornjeg boll-a, to se uzima kao potvrda i najava daljnjeg rasta vrijednosnice ukoliko je primarni trend uzlazni, (valjda,ne ide mi se sad kopati). Ova je 6 trgovinskih dana bila iznad, a ne može biti iznad ne znam koliko tako da je realno bilo za očekivati hlađenje i povratak unutar b-pojasa.
Nisam prodao iz nekoliko razloga, akumulacija između 40 do 50 kn nije neka gleda li se broj protrgovanih papira. Dalje, graf ove dionice je unazad nekoliko mjeseci ravan ko linija EKG-a nakon koronarnog, tako ta primjenjivači vradžbine zvane EWT nisu imali što brojati i usaglašavati je li iii od iii tu ili možda tamo, je li impuls ili…. fundamente i tako nisu ni pogledali jer je sve to već izraženo kroz graf i cijenu, tako da vjerujem da ni jedan od njih nije u ovoj dionici, a s obzirom da su oni najveći konzumenti bureka i jogurta, već bi bilo puno većeg pritiska na prodaju.
Onda mirovinski fondovi su vani od kada ono? ….a mislite da im uskoro ovo neće biti opet dobro ili?
HT pogotovo od samog pocetka stalno nadokupljujem.
Ja to niti ne računa kao dionicu ili dio portfelja. To mi je privatni mirovinski fond za crne dane. I ja ga stalno pomalo skupljam.
Ako nije tako kako sam sada napisao, neka se javi onda osoba kojoj sam savjetovao da kupi nešto.
Možda se niti ne mogu javiti jer više nemaju para niti za net.
U petak je ADPL bila 9. dionica po likvidnosti, a neki pričaju da se ovo diže sa sitnim parama?
Bila je likvidnija od jedne Petrokemije, Zabe, PBZ-a, Ina-e, Janafa, TEhnike, Ericcsona, Viroa, Atlantic grupe. itd. itd.
Evo ovdje može to provjeriti široko čitateljstvo:
Gledaj iskreno u pravu si.
Ovce su uzgojene radi mesa, mlijeka, vune i tome sluze.
I tu stajem sa tim natezanjem. Zaboli me djonatan.
Smeta mi nesto drugo i zbog toga i reagiram.
Nakon takvih skokova postignutih bez razloga slijedi pad i stagnacija. Novopridosli se razocaraju u dionicu (burzu) a ostali je izbjegavaju i stvar stagnira umjesto da polako raste.
ova ti stoji….rastjerat ce i ovo malo novopridoslih u samom zacetku…STO TI JE POHLEPA [shocked]
Znaći i tebi sam prodao po 390?
Ne. Skuplje sam kupovao. Na ATH.
Znaći i tebi sam prodao po 390?
Bljuv…