ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 04:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ali istina je da se ovce da uvijek navući na istu foru sa istim recenicama, istim objasnjenjima rasta i istim hrabrenjem da ce sve biti u redu. Uvijek isti tekstovi a sta je najgore uvijek isti likovi sisaju glupe ovce.
Samo drage moje ovcice sada vam je kasno a vi to jos niste shvatile. Majstori su se iskrcali jucer i danas i uzeli vas novac, a vi ste ostale popisane, samo toga jos niste svjesne.
Sada se zapitajte zasto ste kupovale ADPL po cca 70 Kn?

Još jedna neznalica kojemu je žao što nije ušao na 44 ili 50, pa sad možda i stoji na bidu i čeka da padne.
ALi palo nije, danas smo opet imali rast cijene, a Crobex u minusu, što kažeš na to?

I od kuda ti pravo da pišeš tko je prodao a tko kupio kad to ne znaš?

Ja recimo mislim da danas ovih 2 800 komada tj. oko 190 000 kuna dionica ADPL nije kupio nitko od forumaša, tj. gotovo sam siguran u to.

Malo je preveliki nalog zar ne?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Daj ljudi oko cega se svadjate????? Tko je vise zaradio a tko manje!!!!! Da nismo ovako "on line" mislim da bi ispala zestoka tuca [lol] Tko je jamio,jamio a tko nije…..

Petina, ti papci koji sada pišu da je ovo nekakva navlakuša, a dionica raste svakim danom na sve većim prometima,se uživo ne bi usudili reći to što pišu, jer su što? – papci.

Lako je biti hrabar preko neta, ali treba biti faca uživo, pa nekoga uvrijediti.

Ja osobno mogu reći da na uvredu sigurno ne bih odgovrio uvredom.
Ja ne volim vrijeđati, ipak sam gospodin, kao i kolega Dizelaš.

[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

za dva tjedna će vam biti jasno zbog čega se kupovalo

Jasno je već dugo. Sada će se ustabiliti na 66 kn (kako je gospodin Plavi iznio) dok se ekipa koja ju je digla ne iskrca. A nakon toga će se urušiti. Več viđeno na Ingri u istoj postavi!
[/quote]

Reće to neznalica ( viribus ), koji je na 50 kuna nedavno rekao da to ništa ne vrijedi i da je navlačenje.

Viribus, ivek123, propustio si zaradu od preko 30 % u nekoliko dana, da li ti je žao zbog toga??

Da li ti je žao što si neki dan prodao cijeli svoj portfelj ( napisao si ne temi što smo danas tržili ), očito odabrao krivi trenutak.

Pogriješio si i griješiš i dalje, a tu pametuješ, kako ti nije neugodno?

[/quote]
viribus/ivek123/ thompson

plavi ne opterecuj se ovim tipom
[/quote]

Dizelas, prije bih rekao da se on opterečuje sa mnom.
Možda je zaljubljen?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Smješno kako inzistirate na tom P/B kao da je to neko zlatno tele. Knjigovodstvena vrijednost imovine je bitna jedino ako će firma tu imovinu rasprodavati. Pošto ADPL, po mojim saznanjima, nema namjeru prodavati tu imovinu, njena knjigovodstvena vrijednost mi je potpuno nebitna.
Ali dobro, rasprave radi, ajmo reći da je tu knjigovodstvena vrijednost bitna… Jedna stvar koju nitko nije spominjao tokom cijele rasprave je da je dionica izuzetno nelikvidna i da će, ako i naraste 20%, 30% ili xx%, samo neki imati dovoljno prostora da izađu na vrijeme. Ostali će ostati zaglavljeni u možda podcijenjenoj, ali, eto, nelikvidnoj dionici.
Btw. ako toliko gledate PB, možda vam je bolje da investirate u Valamar – trenutno je na 0,27 book-a, a otprilike je jednako likvidan kao i ADPL. Problem je jedino što su tamo unutra malo sposobniji igrači pa bi svi mogli ispušiti, a ne samo oni koji zadnji uđu…

Nelikvidna dionica???
DA, u razdoblju pada tržišta.

REci da je nelikvidna ovima koji su potrošili na desetine milijuna kuna kupujući je po cijenama od 200 i više kuna:

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=ADPL-R-A

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, nemoj se nervirat. Već će ponediljak pokazat pravo stanje stvari.
idemo opet gore, naravno [thumbsup]

Plavi, nemoj se nervirat. Već će ponediljak pokazat pravo stanje stvari.
idemo opet gore, naravno [thumbsup]

… pa kao novopečeni vlasnik solidnog (!) br dionica adpl da se osvrnem malo na neke stavove izrečene
na forumu (istina, imam vremena i pomalo mi je dosadno 😉

ako p/b nije prvo na što ćemo pogledati, a što je onda!? dakako da nije "zakon". eto npr atgr s p/b >2,4 pa ide i dalje gore …
likvidnost? kad se dnevni prometi vrate na razine iz recimo 2007. (150m kn) onda će se s guštom moći
dnevno ubacivati po cca 1m i izlaziti nakon par dana/sedmica s 5-6%. to danas ne ide. ali da adpl nema
likvidnost uz omjer 16/20 zadnjih 20 dana …!?

čini se a i logično je da se sad traže i balansiraju fundamentalno podcijenjene dionice, ali zdrave dionice!!! ovdje mi pada w. buffet na pamet …

pa cca 2900kom/190000kn i nije baš nešto (pri tom ne želim biti bahat). zašto ulaz? pa slično kao i s viro-m prije mjesec dana – odlične i pouzdane (!) poslovne vijesti, očigledan uzlazni trend i eto … 30% u čas posla. moja bolja polovica se zgraža, stoga joj niti ne pričam baš sve, a kamoli susjedima … ostajete mi samo vi – moja nevidljiva forumska "familija" … samo, nekako ste mi svi neveseli prečesto. zajedljivi i opori. a gdje su nam cure?

pozdrav svima

samo ću reč – Isuse dragi bože…. ovo se ne viđa često [lol] [lol]

Još jedna neznalica kojemu je žao što nije ušao na 44 ili 50, pa sad možda i stoji na bidu i čeka da padne.
ALi palo nije, danas smo opet imali rast cijene, a Crobex u minusu, što kažeš na to?

I od kuda ti pravo da pišeš tko je prodao a tko kupio kad to ne znaš?

Ja recimo mislim da danas ovih 2 800 komada tj. oko 190 000 kuna dionica ADPL nije kupio nitko od forumaša, tj. gotovo sam siguran u to.

Malo je preveliki nalog zar ne?

HA, HA, HA!

Ajde Plavi, tko te ne zna skupo bi te platio ili tocnije "skupo te placa!"
1. u ADPL sam "puuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooo" duze od tebe i jos uvijek nisam prodao niti jednu dionicu i nemam namjeru prodavati.
2. jos sam davnooooooooo upozoravao ekipu da ce to zavrsiti prvo na 80 a zatim i na 40 Kn, no ovce su blejale da sam lud.
3. a tvoja tvrdnja da sam pisao tko je prodao a tko kupio – nisam napisao nicije ime ali vidim da si se ti prepoznao.

Lijep pozdrav!

P.S.: Nadam se da ces si isplesti lijep pulover za zimu koja dolazi.
A vi ovce blejite!

DA, DA!
Jos i ovo sta si pitao, citiram: "ALi palo nije, danas smo opet imali rast cijene, a Crobex u minusu, što kažeš na to?"

Daj majstore pa znas da nisam na burzi od jucer! Mogu se na to tvoje pitanje samo nasmijati.
HA, HA, HA, HA!

A sad dosta.

E da,
Plavi ja cu ti reci u zivo.

Znao si da će pasti na 80, pa onda na 40? I nisi prodao.
Javi kad češ znati da će nešto rasti, a nečeš htjeti kupiti, da to učinim umjesto tebe.

1. u ADPL sam "puuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooo" duze od tebe i jos uvijek nisam prodao niti jednu dionicu i nemam namjeru prodavati.

Bogami istina, malo sam pogledao, kupio si ADPL negdje u 6. 2007. evo tu lijepo piše:

http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=Vrana&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=114

U to vrijeme je cijena bila oko 250 kuna, bravo.

SAd neka čitatelji procijene, nešto tu nije u redu, tvrdiš da imaš dionice ADPL a pišeš protov ADPL.

Inaće, dok sam tražio kad si kupio ADPL ( kupio si po 250 kuna, sada je cijena 65 kuna, eto prilike za smanjenje ulaza ), pronašao sam nevjerojatan podatak, pa ja i ti smo na neki naćin vezani.
Naime ti si dokupio HT po 390, a baš sam ga ja na toj cijeni prodao, možda si kupio baš od mene ( imao sam više paketa ). Danas je cijena 226 kuna, ali bude to na 390 opet, kad tad.

http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=Vrana&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=106

" Da ne bi mislio da ja navlačim za dole, jok nadokupio po 390 kn. "

Eh što ti je život, svijet je tako mali, zar ne?

[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

E da,
Plavi ja cu ti reci u zivo.

Za želje oko live verzije poslao sam ti privat. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi , vrana ti je tip iz istre, na medvjeđem brlogu je htio otvoriti ispovjedaonicu tko šta kupuje [lol]

Veze s vezom on nema

Ajde vrana oladi, da ti nebi perje podkresali

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

New Report

Close