Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Jasno je već dugo. Sada će se ustabiliti na 66 kn (kako je gospodin Plavi iznio) dok se ekipa koja ju je digla ne iskrca. A nakon toga će se urušiti. Več viđeno na Ingri u istoj postavi!
[/quote]
Reće to neznalica ( viribus ), koji je na 50 kuna nedavno rekao da to ništa ne vrijedi i da je navlačenje.
Viribus, ivek123, propustio si zaradu od preko 30 % u nekoliko dana, da li ti je žao zbog toga??
Da li ti je žao što si neki dan prodao cijeli svoj portfelj ( napisao si ne temi što smo danas tržili ), očito odabrao krivi trenutak.
Pogriješio si i griješiš i dalje, a tu pametuješ, kako ti nije neugodno?
[/quote]
viribus/ivek123/ thompson
plavi ne opterecuj se ovim tipom
[/quote]
kolega, da li je to onaj isti kolega koji je krajem 2007 rekao da je THNK super kupnja na 12500 i da će ići na 30 000 kuna, dakle na 15 x BV? Znači Tehnika po 15x BV mu je OK cijena, ali ADPL po 0,4BV (znači cca 40 puta jeftinije) mu je skupa i ne vrijedi. Da li je moguće takvo elementarno nepoznavanje fundamenata?
Ovu dionicu je najbolje izbjegavati……………….tu su jake tenzije………..a ne znamo ni tko ulazi a tko izlazi
Zna se točno tko ulazi a tko izlazi!
Daj ljudi oko cega se svadjate????? Tko je vise zaradio a tko manje!!!!! Da nismo ovako "on line" mislim da bi ispala zestoka tuca [lol] Tko je jamio,jamio a tko nije…..
Jasno je već dugo. Sada će se ustabiliti na 66 kn (kako je gospodin Plavi iznio) dok se ekipa koja ju je digla ne iskrca. A nakon toga će se urušiti. Več viđeno na Ingri u istoj postavi!
[/quote]
Reće to neznalica ( viribus ), koji je na 50 kuna nedavno rekao da to ništa ne vrijedi i da je navlačenje.
Viribus, ivek123, propustio si zaradu od preko 30 % u nekoliko dana, da li ti je žao zbog toga??
Da li ti je žao što si neki dan prodao cijeli svoj portfelj ( napisao si ne temi što smo danas tržili ), očito odabrao krivi trenutak.
[/quote]
viribus/ivek123/ thompson
plavi ne opterecuj se ovim tipom
[/quote]
kolega, da li je to onaj isti kolega koji je krajem 2007 rekao da je THNK super kupnja na 12500 i da će ići na 30 000 kuna, dakle na 15 x BV? Znači Tehnika po 15x BV mu je OK cijena, ali ADPL po 0,4BV (znači cca 40 puta jeftinije) mu je skupa i ne vrijedi. Da li je moguće takvo elementarno nepoznavanje fundamenata?
[/quote]
je isti taj, koji se hvalio da je poznati snajperista, koji je kupio gomilu dlkv na 1000 kn [lol]
[/quote]
[/quote]
Plavi se iskrcao s +30%, a vama tko kriv šta kupujete od njega. Kupiće na 45 kn ponovo ako mu se opet bude dalo zafrkavati s ADPL-om. Majstorski odrađeno, onaj jaki nalog se povukao, sad ide prema dole. Plavi maheru svaka čast!
je isti taj, koji se hvalio da je poznati snajperista, koji je kupio gomilu dlkv na 1000 kn [lol]
Kakav snajper i kakav DLKV? Ne kužim više ništa? [undecid]
Smješno kako inzistirate na tom P/B kao da je to neko zlatno tele. Knjigovodstvena vrijednost imovine je bitna jedino ako će firma tu imovinu rasprodavati. Pošto ADPL, po mojim saznanjima, nema namjeru prodavati tu imovinu, njena knjigovodstvena vrijednost mi je potpuno nebitna.
Ali dobro, rasprave radi, ajmo reći da je tu knjigovodstvena vrijednost bitna… Jedna stvar koju nitko nije spominjao tokom cijele rasprave je da je dionica izuzetno nelikvidna i da će, ako i naraste 20%, 30% ili xx%, samo neki imati dovoljno prostora da izađu na vrijeme. Ostali će ostati zaglavljeni u možda podcijenjenoj, ali, eto, nelikvidnoj dionici.
Btw. ako toliko gledate PB, možda vam je bolje da investirate u Valamar – trenutno je na 0,27 book-a, a otprilike je jednako likvidan kao i ADPL. Problem je jedino što su tamo unutra malo sposobniji igrači pa bi svi mogli ispušiti, a ne samo oni koji zadnji uđu…
netko je tu zapeo pa mora van izvuc novce….. [smiley] neka neka….na prfc ,,vec drukaju mjececima…..pa nis od toga…….tamo mora da ima zapecenog kapitala…. [wink] to je dobro…..trziste nam se budi…i nove snage dolaze…. [cool] samo naprijed decki….
Ali istina je da se ovce da uvijek navući na istu foru sa istim recenicama, istim objasnjenjima rasta i istim hrabrenjem da ce sve biti u redu. Uvijek isti tekstovi a sta je najgore uvijek isti likovi sisaju glupe ovce.
Samo drage moje ovcice sada vam je kasno a vi to jos niste shvatile. Majstori su se iskrcali jucer i danas i uzeli vas novac, a vi ste ostale popisane, samo toga jos niste svjesne.
Sada se zapitajte zasto ste kupovale ADPL po cca 70 Kn?
Plavi se iskrcao s +30%, a vama tko kriv šta kupujete od njega. Kupiće na 45 kn ponovo ako mu se opet bude dalo zafrkavati s ADPL-om. Majstorski odrađeno, onaj jaki nalog se povukao, sad ide prema dole. Plavi maheru svaka čast!
Vrijeđa me što misliš da sam imao samo 2 800 komada, nakon toliko kupovine oko 40 kuna.
Ja nisam svoje iskrcao, targeti su mi puno viši od ovoga ( čitaj Ingra ).
[wink]