ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako ponude bude, onda nema prosjaka, kad je minimum otprilike trenutna cijena na burzi.
Ali bi zato moglo biti careva, ako ne i imperatora!
Ja najveći naravno.

Ali ponavljam, sumnjam da će po tim cijenama, ako toliko ponude skupiti veće količine.

Ako ponude nema, dovoljno je pogledati rezultate tvrtke i fundamentalnu vrijednost na cijeni od 44 kune..
Vjerojatno najpodcjenjenija tvrtka na burzi, a pogotovo ako ispostave barem približno dobor izvješće u 3. kvartalu, kao što je bilo ono u 2. kvartalu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mislio sam na one koji su kupovali po višim cijenama,nekako preživljavaju ovu katarzu u nadi povratka na normalnu vrijednost…gledajući realno, i definitivno nemaju više strpljenja čekati opravak,nakon javne ponude .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Katarzu proživljavaju svi koji su kupovali i druge dionice koje su sada na daleko manjim cijenama nego što su bile. Nije bilo strpljenja, slažem se, zato i jesmo tu gdje jesmo, na 44 kune.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Uh, svasta ga nadrobite.
Vrijeme je molitvi a ne svrmirskih programa.

Uh, svasta ga nadrobite.
Vrijeme je molitvi a ne svrmirskih programa.

Vi ste kolega jako dugo već u cashu i molitvama za pad, ali tržiše vas ne sluša, naprotiv.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

sad mi je jasno zasto je uprava kupovala prije nekog vrimena…ovdje bi mogli u fokus javnosti brzo i ja bjezim s prodajom iznad blokade jer bi mogli sa P/B=0,31 na P/B=0,5-0,7 u roku par dana sto daje P=73-102kn.

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Vi ste kolega jako dugo već u cashu i molitvama za pad, ali tržiše vas ne sluša, naprotiv.

HA, HA, HA!!!
Vidovitost ti je slabija strana!

Od 7 mjeseca 2007 prodao niti jednom, nadokupio mnogo.

Jos jednom: "Vidovitost ti je slabija strana!"

HA, HA, HA!!!
Od 7 mjeseca 2007 prodao niti jednom, nadokupio mnogo.

a imaš se čime hvalit.

a imaš se čime hvalit.

A tko se hvali??? !?
[huh]

Zanimljivo je da je 2008. isplačena dividenda za 2007. u iznosu od 1,8 kuna po dionici.
U toj 2007. tvrtka je napravila dobit od 14 mil. kuna.

Zadnji kvartal u 2009. dobit je bila 12,5 mil. kuna.
Ponove li u slijedeća 2 kvartala i približno slične rezultate ( a najavili su " povećanje proizvodne u rujnu ” u polugodišnjem izvješću ), na cijeni od 47 kuna to bi mogao biti izvjestan ogroman dividendni prinos za naše prilike.

Inače cijena na burzi 31.12.2007. bila je 224,79 kuna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dobra ti je navlakuša:) Ali slažem se, AD je toliko dobro napravio downsizing da će vjerojatno imati jako dobru dobit za naše prilike. Da li če to ići u dividendu…živi bili pa vidjeli.

Pozdrav Kolegi Plavom. Danas mi je neto poklonio poveći darak :-). Hvala prodavaču.

New Report

Close