ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

plavi valjda cijeli forim već zna da si se nakrcao i da sada TO mora ići u nebo. pa s PBZom si ispisao valjda 963 poruke, ajde oladi bratemili

Ne razumijem kolega, da li je to provokacija ili što?
Pa objavio sam nove vijesti!

Fenomenalne istina bog, ali su istinite i vjerodostojne.
[/quote]

Plastiša

Kad msisliš da će se cijena dijonice AD Plastik AD vratiti tamo gđe je bijo 2006. godine?

JEST ĆU JA I ŽIREVA AKO TREBA

plavi valjda cijeli forim već zna da si se nakrcao i da sada TO mora ići u nebo. pa s PBZom si ispisao valjda 963 poruke, ajde oladi bratemili

Ne razumijem kolega, da li je to provokacija ili što?
Pa objavio sam nove vijesti!

Fenomenalne istina bog, ali su istinite i vjerodostojne.
[/quote]

Plastiša

Kad msisliš da će se cijena dijonice AD Plastik AD vratiti tamo gđe je bijo 2006. godine?
[/quote]
Gojko brate situacija je bar tu jasna, čim zahebu Magnu i preuzmu Opel. [lol]

who dares, wins

Ne znam na koju cijenu iz 2006. misliš?
Cijena je tada bila između 80 i 190 kuna.
Sada je 45, vjerovali ili ne uz ovakvo izvješće i najavu iz izvješća o poboljšanju poslovanja.
Ovdje čovjek stvarno mora biti pohlepan u očekivanom profitu.
Kako god okreneš.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne znam na koju cijenu iz 2006. misliš?
Cijena je tada bila između 80 i 190 kuna.
Sada je 45, vjerovali ili ne uz ovakvo izvješće i najavu iz izvješća o poboljšanju poslovanja.
Ovdje čovjek stvarno mora biti pohlepan u očekivanom profitu.
Kako god okreneš.

[/quote]

u pravi si Plastiša, bilo je to u septembru 2006. ja sam ga kupovo po 164,00 kn. Kojim vremeplovom da dođem natarg na tu cijenu?

JEST ĆU JA I ŽIREVA AKO TREBA

ja sam ga kupovo po 164,00 kn. Kojim vremeplovom da dođem natarg na tu cijenu?

Ne brini Gojko.
Pogledaj silne milijune prometa onih koji su kupovali po 220 do 280.
većinski vlasnik je platio 247 kuna za ovu dionicu.
Ne boj se!!

Strpljen spašen.
Samo da nije strašljen..
[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

hm, nekako mi je ostalo u sjećanjui da su ti koji su kupovali po 220-280 nedavno rasprodali sav ADPL uz strahotive gubitke i pobjegli glavom bez obzira iz ove dionice.
tko su sad ti veći igrači u top 10 kojima bi bio cilj dizati vrijednost dionice ADPL na burzi? ja ih ne vidim
većinski vlasnik nema ni najmanju namjeru dizati vrijednost ADPL i sasvim mu je svejedno kolika je cijena dionice, a isto vrijedi i za ostale iz upravljačke strukture. priče o kupnji trezora ponavljaju se od skupštine do skupštine, a trezor je kupovao samo simbolično iako je teoretski mogao kupiti velike količine. ova dionica bez fondova osuđena je na životarenje u rasponu 40-50 kn uz slabu likvidnost [bye]

Ne brini Gojko.
Ne boj se!!

Strpljen spašen.
Samo da nije strašljen..

[smiley]
[/quote]

A kaj ako bude spaljen, gospon plavi?

Ne brini Gojko.
Ne boj se!!

Strpljen spašen.
Samo da nije strašljen..

[smiley]
[/quote]
[/quote]
[lol] [kiss]

hm, nekako mi je ostalo u sjećanjui da su ti koji su kupovali po 220-280 nedavno rasprodali sav ADPL uz strahotive gubitke i pobjegli glavom bez obzira iz ove dionice.
tko su sad ti veći igrači u top 10 kojima bi bio cilj dizati vrijednost dionice ADPL na burzi? ja ih ne vidim
većinski vlasnik nema ni najmanju namjeru dizati vrijednost ADPL i sasvim mu je svejedno kolika je cijena dionice, a isto vrijedi i za ostale iz upravljačke strukture. priče o kupnji trezora ponavljaju se od skupštine do skupštine, a trezor je kupovao samo simbolično iako je teoretski mogao kupiti velike količine. ova dionica bez fondova osuđena je na životarenje u rasponu 40-50 kn uz slabu likvidnost [bye]

Kolega, uz dužno poštovanje mislim da pišete gluposti.
Ne bi li bilo bolje da se informirate prije oko dionice, nego napišete ovakvu glupost.

Na cijenama od 220-280 je prošlo ca. 600 000 komada dioinca, pa što je vama?
A da ne govorimo još koliko je protrgovano od 100 pa do 220, uzmite podatke sa zse pa pogledajte.
Ako ne znate, pomoći ću vam:

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=ADPL-R-A

Odaberite datum od do i … OSVJEŽI

Trezor je kupovao i kupovat će.
Kakve su sad to gluposti, mislite da je odobrenje trezoru da kupuje dano bez ikakvog razloga, onako bez veze?
Ma dajte molim vas. Ne bi bilo zgorega malo naučiti neke osnovne stvari o burzi i investiranju.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Gospon Brankica, sad su spaljeni meni se čini, posebno svi oni koji su kupovali po cijenama od 200 do 280 kuna.
A takvih ima jako puno, pa molim da dodatno ne dolijevate ulje na vatru.Naime, cijena je sada 45 kuna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Gospon Brankica, sad su spaljeni meni se čini, posebno svi oni koji su kupovali po cijenama od 200 do 280 kuna.
A takvih ima jako puno, pa molim da dodatno ne dolijevate ulje na vatru.Naime, cijena je sada 45 kuna.

[/quote]
Da kupovali su po 200 do 280.A sada ne kupuju po 45.Izgubili su vjeru.Kupovati će kada krene prema 150 tj.prema BV.Bitno je da ADPL pozitvno posluje.A takav će vjerovatno biti i treći kvartal.
Što manje bucati po ovoj dionici i na miru skupljati.

[/quote]
Da kupovali su po 200 do 280.A sada ne kupuju po 45.Izgubili su vjeru.Kupovati će kada krene prema 150 tj.prema BV.Bitno je da ADPL pozitvno posluje.A takav će vjerovatno biti i treći kvartal.
Što manje bucati po ovoj dionici i na miru skupljati.

[/quote]

A možda jednostavno nemaju novaca trenutno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close