Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Dakle ušao novi igrač u top 10.
Možda je i bolje da nije netko od postojećih dokupio, tko zna danas sutra možda dođe do borbe za prevlast, a to obično završi pomamom za dionicama.
Možda je i bolje da nije netko od postojećih dokupio, tko zna danas sutra možda dođe do borbe za prevlast, a to obično završi pomamom za dionicama.
Bolje da ne komentiram, ali ne mogu izdržat, neće usfalit prodaje, šifra: OMF-ovi
Bolje da ne komentiram, ali ne mogu izdržat, neće usfalit prodaje, šifra: OMF-ovi
Pa OMF-ovi su izašli iz dionice.
Pa OMF-ovi su izašli iz dionice.
[/quote]
Kad?
[/quote]
Dajte ljudi neka mu netko odgovori, a mislim…, postoji ona stara izreka, kao da si pao s Marsa. [smiley]
[/quote]
Evo kolega, sam da me odmoderiraju, ak su rasprodali zaš se onaj mirovinac bori za produljenje roka? [cool] Imaš nedavni tekst na poslovnom. Pozdrav od marsovca
Teks je u naslovu ADPlastik, ali se odnosi na više dionica koje mirovinci imaju u portfelju a morali bi prodavati.
A što ti misliš da nisu prodavali OMF-iovi, nego tko ima tolike količine molim te?
Vidjeli smo da nitko iz top 10 nije prodao.
žTeoretski je sve moguće, kad odem u SDA i vidim knjigu dioničara potvrdit ću ti.
Kako nije?
br. 4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 125.062 2,98 Skrb. račun
1500 komada više [thumbsup]
S obzirom na odluke Hanfe iz veljače, do četvrtka 11. lipnja obvezni mirovinski fondovi morali bi u potpunosti prodati dionice AD Plastika.
“Mi ćemo tražiti novo produženje roka i vjerujemo kako će nam Hanfa tu molbu i odobriti”, rekao nam je u telefonskom razgovoru Dubrako Štimac, predsjednik Uprave PBZ/CO mirovinskog fonda.
Kolega Blue, radi se o ADPL, jer za ostale dionica tog tipa kao što je PTKM je drugi rok. Završimo s tim i nisam vam ja dao keca, evo stotka i laku noć.
Nije odustao nego ga je skrbnički pretekao, a možda je i on na skrbničkom.