ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 17:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dakle ušao novi igrač u top 10.
Možda je i bolje da nije netko od postojećih dokupio, tko zna danas sutra možda dođe do borbe za prevlast, a to obično završi pomamom za dionicama.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Možda je i bolje da nije netko od postojećih dokupio, tko zna danas sutra možda dođe do borbe za prevlast, a to obično završi pomamom za dionicama.

Bolje da ne komentiram, ali ne mogu izdržat, neće usfalit prodaje, šifra: OMF-ovi

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Bolje da ne komentiram, ali ne mogu izdržat, neće usfalit prodaje, šifra: OMF-ovi

Pa OMF-ovi su izašli iz dionice.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]
Kad?

http://www.poslovni.hr/118364.aspx

[/quote]
Kad?
[/quote]

Dajte ljudi neka mu netko odgovori, a mislim…, postoji ona stara izreka, kao da si pao s Marsa. [smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]
Kad?
[/quote]

Dajte ljudi neka mu netko odgovori, a mislim…, postoji ona stara izreka, kao da si pao s Marsa. [smiley]
[/quote]
Evo kolega, sam da me odmoderiraju, ak su rasprodali zaš se onaj mirovinac bori za produljenje roka? [cool] Imaš nedavni tekst na poslovnom. Pozdrav od marsovca

http://www.poslovni.hr/118364.aspx

Teks je u naslovu ADPlastik, ali se odnosi na više dionica koje mirovinci imaju u portfelju a morali bi prodavati.

A što ti misliš da nisu prodavali OMF-iovi, nego tko ima tolike količine molim te?
Vidjeli smo da nitko iz top 10 nije prodao.
žTeoretski je sve moguće, kad odem u SDA i vidim knjigu dioničara potvrdit ću ti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako nije?

br. 4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 125.062 2,98 Skrb. račun

1500 komada više [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

S obzirom na odluke Hanfe iz veljače, do četvrtka 11. lipnja obvezni mirovinski fondovi morali bi u potpunosti prodati dionice AD Plastika.
“Mi ćemo tražiti novo produženje roka i vjerujemo kako će nam Hanfa tu molbu i odobriti”, rekao nam je u telefonskom razgovoru Dubrako Štimac, predsjednik Uprave PBZ/CO mirovinskog fonda.

Kolega Blue, radi se o ADPL, jer za ostale dionica tog tipa kao što je PTKM je drugi rok. Završimo s tim i nisam vam ja dao keca, evo stotka i laku noć.

MILIŠIĆ MARIN 0,88% 36.818,00 – –

Odustao?

who dares, wins

Nije odustao nego ga je skrbnički pretekao, a možda je i on na skrbničkom.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close