ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da ovdje bježi tko stigne, a ne samo mirovicni.

Ovi što danas kupuju na desetke tisuća komada vjerovatno se spremaju drugi tjedan izaći s gubitkom……
[/quote]
Ne, još danas s plusom.

Stvarno su se dušebrižnici raskokodakali. Ja bih recimo rekao da, pošto ovaj od 12k komada pokušava kupiti i ne ide mu, je iskrcavanje gotovo. MIFovi su dugo gušili ovu dionicu, sa današnjim se danom opraštamo do njih. Vrijeme će pokazati da li je danas kupovao Dumb money ili Smart money.

p.s. Pozdrav Plavom od starog prijatelja. Slijedeći ručak plaćam ja 😉

Ja sam danas u 2 navrata dokupio, mirovinci su out dobro su me polupali.
Nikada ne dajem savjet, ali ovaj puta ću dati preporuku.
Ne prodajte ovo kada naraste 10-20 %, ovo može puno više.

Pogledajte povijesno kretanje cijene, kao i promete preko 250 kuna koji su prolazili, ujedno i perspektivu za budučnost, posebno što se Rusije tiče, postao sam neki dan na ovoj temi, a nadasve…fundamente ove dionice na ovim cijenama.
[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ne znam zašto se uopće trudiš, bolje je manje reklame

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@plavi

Nikada ne dajem savjet, ali ovaj puta ću dati preporuku.

🙂

Cookie Monster

Hm, jedina loša stvar ovdje je da se danas ukrcala i masa špekulanata koji će na prvi znak korekcije na ZSE početi tek kupljenim dionicama mlatiti po bidu ne pitajući za cijenu [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Hm, jedina loša stvar ovdje je da se danas ukrcala i masa špekulanata koji će na prvi znak korekcije na ZSE početi tek kupljenim dionicama mlatiti po bidu ne pitajući za cijenu [rolleyes]

Mali su danas skupili oko 15.000 komada. Nije to neka lova, tako da će se taj špekulantski dio vrlo brzo riještiti. Pogotovo ako se trend rasta nastavi. A sa druge strane nema više velikih prodavača. No svatko mora sam zaključiti da li je to dobro ili nije 🙂

Stvarno su se dušebrižnici raskokodakali. Ja bih recimo rekao da, pošto ovaj od 12k komada pokušava kupiti i ne ide mu, je iskrcavanje gotovo. MIFovi su dugo gušili ovu dionicu, sa današnjim se danom opraštamo do njih. Vrijeme će pokazati da li je danas kupovao Dumb money ili Smart money.

p.s. Pozdrav Plavom od starog prijatelja. Slijedeći ručak plaćam ja 😉

nemre biti gotov.

4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 123.736 2,95 Skrb. račun

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

nemre biti gotov.

4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 123.736 2,95 Skrb. račun

Ne razumijemo što si mislio time reči?
ovaj skrbnički dokupljuje zadnjih dana, tko nemre biti gotov?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Za primjere koje se ja sjecam da kad je na ovim manje likvidnima, a i na vecima, kad je bio neki znacajan pretovar, nakon toga lansiranje: sjecam se KOEI prije jedno 2-3 mjeseca (!), VLDS, a nedavno i LEDO i PODR. Vase iskustvo, je li to obicno tako?

To ti sve ovisi da li je istovar stvarno gotov ili ima toga još i o trenutku kad se istovar završi- ako je ZSE u minusu i crobex u padu onda nema rasta…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Ja imam osjećaj da će sutra, pod uvjetom da index ne krene dolje, ADPL zatiltati.
TILT!!! TILT!!! TILT!!!

[wink]

Pa sada kada su mirovinci out, nema razloga da ovo više bude 50 kuna.

Evo i stanja od jučer:

KUPNJA PRODAJA
40 48,41 51,15 250
200 48,40 51,20 100
1011 48,29 51,21 132
80 48,10 51,22 278
1500 48,07 51,28 60
2380 48,06 51,33 200
200 48,04 51,98 200
50 48,03 52,89 150
1000 48,02 52,90 398
4100 48,00 53,00 170

Ispod ovih 4100 komada na kupnji na 48,00 je 12 000 komada na 47,99.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close