ADPL pusta da pada.
I oni izgleda cekaju trenutak pravi za trezor punit.
donesena je odluka o kupovanju za trezor koliko mi se cini sad samo treba provjerit koliko jos mogu kupit, ali mislim da nema straha da je ovo jedna od sigurnijih investicija pogotovo na ovim razinama
1000 100,01 1000kom po 100? Nekdo bi rad dokupil in si znižal povprečje.. [lol]
118KN..vračamo se u leto 2006..sedaj lahko samo pričakujemo preobrat..ker cene so zdaleč nerealne..
donesena je odluka o kupovanju za trezor koliko mi se cini sad samo treba provjerit koliko jos mogu kupit, ali mislim da nema straha da je ovo jedna od sigurnijih investicija pogotovo na ovim razinama
Na ovim razinama je teški zicer. Još kad se trezor uključi biti će to dobar vjetar u leđa.
Da smo na dnu, jesmo, na dnu smo.
stvarno neznam di je dno, ali da imam love kupovao bi .. smješna je trenutna cijena u odnosu na moj target:) … ali pričekajmo 2-3 godine , mislim da bi do tada trebalo to bit to.
Udruga malih dioničara (68 osoba sa min 1000dionica/osobi) ima 14% dionica (prije 22%).Nikome se sada ne isplati prodavati bez itekako dobrog razloga. Po meni do sredine 2009 nema skoka prema gore…
Informacije o novim ulaganjima,tvornicama,strateškim partnerima su OK ali treba nam hitno (jako) dobro FI i ono najvažnije ,da nekakav fond menadžer baci oko na ADPL .
P.S. Šuška li se išta o pulugodišnjem kako bi trebalo izgledat,grize li ga tečaj….?
bila je smiješna cijena (mirovincima sigurno ne, oni su kupovali na daleko višim razinama) i na 150 kn, nitko nije vjerovao da može niže!
nema na kupnji nekog baš supporta…treba pričekat da prođe ljeto, onda u shopping…neće se ništa dogodit u narednih 2 mjeseca…može samo prema dolje…kao i većina ostalih dionica…
Udruga malih dioničara (68 osoba sa min 1000dionica/osobi) ima 14% dionica (prije 22%).Nikome se sada ne isplati prodavati bez itekako dobrog razloga. Po meni do sredine 2009 nema skoka prema gore…
Zavisi što smatrate skokom. Osobno mislim da će ga tržište povući gore do nekih 160-170 kuna kada krene Crobex prema gore (samo kada će i hoće li 2008 godine). Za više od toga trebaju dobra izvješća, a mislim da ona neće stizati tako brzo.
Inače, nemam dionice, kratak sam sa lovom i pokušavam dobro odvagnuti što kupiti.