ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OVO JE JEDINA HR FIRMA KOJA JE KORAK ISPRED. SVE ULAZE U RAZVOJ I POZICIONIRANJE NA SVJETSKOM TRZISTU. BMW, RENAULT, OPEL, AUTOVAZ, GM, CITROEN, FORD, PEUGEOT, VW, DACIA, (MOGUCE I FIAT – ZASTAVA)… IMPRESIVNO! AD PLASTIK JE SHVATIO – ILI PUKOVNIK ILI POKOJNIK.

Upravo tako, a pogledaj ovo, evo gradi i Hyundai novu tvornicu:

http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/hyundai-gradi-tvornicu-automobila-u-rusiji

Investicija od 510 milijuna dolara namijenjena je isključivo za prodaju na ruskom tržištu, a kasnije i za izvoz

" Tvornica koja se nalazi u industrijskoj zoni kraj St. Petersburga proizvodit će do kraja 2011. godišnje 100 tisuća malih i srednjih automobila, a u siječnju te godine počet će i puna serijska proizvodnja, prenosi agencija Bloomberg, "

Dakle grade tik pored tvornice koju je sagradio AD Plastik u suradnji sa ruskim partnerima, čiji se puni kapacitet proizvodnje očekuje do kraja godine.

" Tim potezom Hyundai staje uz bok pet ostalih vodećih svjetskih proizvođača automobila čije su tvornice u fazi gradnje ili su već operativne, a nalaze se upravo kraj St. Petersburga, drugog najvećeg grada u Rusiji. "

Dakle posla će biti sve više i više.

Čini mi se da bi ovdje valjalo podebljati udjele, a ne smanjivati..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Unatoć svim poznatim +činjenicama,kao i svakodnevnim novim +vijestima za ovu dionicu ,mislim da ozbiljniji rast može početi tek kad izvješća budu puno bolja od prošloga.
Volio bi da se varam jer sam krcat adpl-a a ulazna cijena mi nije za pohvalit se.

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Unatoć svim poznatim +činjenicama,kao i svakodnevnim novim +vijestima za ovu dionicu ,mislim da ozbiljniji rast može početi tek kad izvješća budu puno bolja od prošloga.
Volio bi da se varam jer sam krcat adpl-a a ulazna cijena mi nije za pohvalit se.

a , sta reci .
velika ocekivanaj od dionice a rezultati jako skromni .
nazalost , jako slicna ako ne identicna kao sa dionicom ddjh .
hebiga nad aumire zadnja , valjda ce biti bolje

najvrednije stvari u životu su besplatne

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=467de1e4-0011-4fe5-ba22-69aa0056f09b

malo dobrih vijesti

jako slicna ako ne identicna kao sa dionicom ddjh .

Na osnovu cega usporedjujes ADPL sa DDJH?
Stvarno se svakakve gluposti ovdje pisu.

prijedlog uprave i nadzornog odbora
AD Plastik predlaže dividendu od 1,8 kuna po dionici

Redovita glavna skupština dioničara solinske tvrtke AD Plastik 18. srpnja trebala bi odlučivati, između ostaloga, o isplati dividende i stjecanju vlastitih dionica. AD Plastik lani je ostvario dobit nakon oporezivanja od 14,06 milijuna kuna.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[/quote]

mozda je kolega mislio na cijenu kojom se prate ADPL i DDJH jer je interesantno kako se prate pa nekada zna biti razlike u par lipa ali to je samo slucajnost a mozda i nije [cool]

[/quote]
gluposti ili ne , ja samo povlacim jednu paralelu cijenovne vrijednosti dionice u odredjenom vremenskom intervalu , kao i sa ocekivanim poslovima ( BOV , Tenkovi Kuvajt – Renault, Fiat zastava itd) .
mislim da ne pisem gluposti ,mada obe dionice medjusobno nemaju neko poveznice ali vrijednost jedne i druge dionice prate se razlici u par KN .
najvjerovtnjije je to slucajnost , ali je to tako , pa kolike god gluposti bile

najvrednije stvari u životu su besplatne

[/quote]
gluposti ili ne , ja samo povlacim jednu paralelu cijenovne vrijednosti dionice u odredjenom vremenskom intervalu , kao i sa ocekivanim poslovima ( BOV , Tenkovi Kuvajt – Renault, Fiat zastava itd) .
mislim da ne pisem gluposti ,mada obe dionice medjusobno nemaju neko poveznice ali vrijednost jedne i druge dionice prate se razlici u par KN .
najvjerovtnjije je to slucajnost , ali je to tako , pa kolike god gluposti bile
[/quote]

Može se povući paralela između ADPL i Đure tu bih još svrstao i Varteks.

Pogledajte i usporedite kretanja i grafove.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

staro: 9. AD PLASTIK D.D. 40.218 0,96 Osnovni račun
novo: 9. AD PLASTIK D.D. 43.412 1,03 Osnovni račun

“Please, God, Just One More Bubble.”

mozda je vec rečeno ali pitanje koji je zadnji dan za kupnju dionica da bi se imalo pravo na dividendu ovu sičušnu
hvala

pepe7

a da pročitaš članak sa desne strane svog ekrana

New Report

Close