Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
Prema stanju prodaje, čini mi se da bi trezor mogao u kupnju danas.
Ne bi se protivio da trezor bubne jedan miliončić i podigne nas preko 200 kn[lol]
ili da neki mirovinac klepi po asku,na kraju krajeva oni su kupovali u prosjeku na 220 kn,
ovo bi bio jeftin dokup.
[thumbsup]
Mi se zezamo a neko je upravo bubnio oko 800 kom po asku.
e pur si move[thumbsup]
Može link?[lol]
nisam gledao ima li u izdanju na netu, nego sam listao papirno izdanje. Pogledaj, vjerojatno ima i na netu na njihovoj stranici
Prošli tjedan za ADPL nije bio baš sjajan, danas je krenulo nešto bolje ali i dalje jako stidljivo.
K/P
[ ADPL-R-A ] Kupnja Cijena
55 180,01
53 180,00
100 175,01
36 171,17
170 170,81
Cijena Prodaja
183,00 282
183,90 18
188,70 31
188,99 15
190,00 120
Kupnja nešto bolja nego inače ali i dalje na strani kupnje stižu novi nalozi.
Možda ovaj tjedan donese promjenu i povratak prema 200 kn.
Samo da se ne pojave na prodaji veća iskrcavanja
Mala greška u mom prethodnom postu :
Kupnja nešto bolja nego inače ali i dalje na strani prodaje stižu novi nalozi.
Mala greška u mom prethodnom postu : Kupnja nešto bolja nego inače ali i dalje na strani prodaje stižu novi nalozi.
ESOP, dok je to u top 10 nema rasta kakvog očekujemo i kakav ova dionica zaslužuje
evo nam dva Rusa u Upravi… ajmo komrad Kiseljevic, digni nam sada cijenu!
a usput, clan uprave Ivica Tolic je barem mogao procitati te dvije recenice koje je potpisao pa vidjeti da mu se firma zove AD PLASTIK a ne AD PLATIK… eeee lipi moji….
evo nam dva Rusa u Upravi… ajmo komrad Kiseljevic, digni nam sada cijenu! a usput, clan uprave Ivica Tolic je barem mogao procitati te dvije recenice koje je potpisao pa vidjeti da mu se firma zove AD PLASTIK a ne AD PLATIK… eeee lipi moji….
Po meni odlična vjest