Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 9,48 | 15.536 | 1,639 | 9,44 | 9,58 | 0,84% |
mise99: ” Ne vidim ništa na ovim stranicama, može li netko pojasniti? ” Malo pretrazi temu adpl ili google pa ce ti bit jasnije zasto kakav utjecaj moze bit ovoga sta ce se dogodit u rusiji na ovu dionicu
A oko koje stranice od ovih 250??????
mise99:
” Ne vidim ništa na ovim stranicama, može li netko pojasniti?
”
mala preporuka-Kreni od 1. stranice pa do danas i puno ce ti biti jasnije.[cool] Polako,stranicu po stranicu. [thumbsup]
Prizma10:
”
mise99: ” Ne vidim ništa na ovim stranicama, može li netko pojasniti? ” Malo pretrazi temu adpl ili google pa ce ti bit jasnije zasto kakav utjecaj moze bit ovoga sta ce se dogodit u rusiji na ovu dionicu
”
A oko koje stranice od ovih 250??????
eto, ja cu dati mali sazetak:
– ruski investitor je dokapitalizirao ADPL tijekom ove godine pa je sada trecina ADPL u ruskom vlasnistvu.
– ADPL je otvorio potpuno novu tvornicu u rusiji u regiji sa mislim najvecom koncentracijom autoindustrije
– ADPL je opskrbljivac za srbijanski punto – zastavu 10 kojoj se uskoro dopusta plasman na ruskom trzistu
jel sada jasnije zbog cega svi pratimo zbivanja u rusiji ?
[smiley][thumbsup]
Prema proračunima Ministarstva za industriju i energetiku ruske vlade, ove godine bi u Rusiji moglo da bude proizvedeno 700.000 stranih automobila. Ako to bude ostvareno, ruski kupci će se sigurno obradovati, jer su automobili sklopljeni u ruskim fabrikama znatno jevtiniji od uvezenih.
Ovo je samo dio prenesenog teksta
MISLIM DA O POTENCIJALU NE TREBA KOMENTIRATI[cool]
mise99: ” Ne vidim ništa na ovim stranicama, može li netko pojasniti? ” mala preporuka-Kreni od 1. stranice pa do danas i puno ce ti biti jasnije.[cool] Polako,stranicu po stranicu. [thumbsup]
da spomenem jednu angedotu s Buffettom
U nastupu na emijisi Money World na TV stanici PBS, Buffetta su pitali koji bi savjet o ulaganju mogao pružiti ulagačima početnicima. – „Rekao bih im da čine točno ono što sam i ja činio prije nekih 40 godina, a to je da uče o svim tvrtkama u Sjedinjenim Državama koje kotiraju na tržištu vrijednosnica.“ Voditelj, Adam Smith, je protestirao: „Ali postoji otprilike 27.000 takvih tvrtki.“ – „Pa“ reče Buffet „počnite sa slovom A.“
PETINA: ” mise99: ” Ne vidim ništa na ovim stranicama, može li netko pojasniti? ” mala preporuka-Kreni od 1. stranice pa do danas i puno ce ti biti jasnije.[cool] Polako,stranicu po stranicu. [thumbsup] ” da spomenem jednu angedotu s Buffettom U nastupu na emijisi Money World na TV stanici PBS, Buffetta su pitali koji bi savjet o ulaganju mogao pružiti ulagačima početnicima. – „Rekao bih im da čine točno ono što sam i ja činio prije nekih 40 godina, a to je da uče o svim tvrtkama u Sjedinjenim Državama koje kotiraju na tržištu vrijednosnica.“ Voditelj, Adam Smith, je protestirao: „Ali postoji otprilike 27.000 takvih tvrtki.“ – „Pa“ reče Buffet „počnite sa slovom A.“
[lol]
Na kojem se slobu Buffet obogatio[thumbsup]
Pa kako bi drugacije nego “Krenite od prve stranice ili od pocetka ili kako bi Buffett reka pocnite od slova” A”
Ovi sta sada prodaju ocito su preskakali slova tj.stranice[cool]
mise99: ” Prizma10: ” mise99: ” Ne vidim ništa na ovim stranicama, može li netko pojasniti? ” Malo pretrazi temu adpl ili google pa ce ti bit jasnije zasto kakav utjecaj moze bit ovoga sta ce se dogodit u rusiji na ovu dionicu ” A oko koje stranice od ovih 250?????? ” eto, ja cu dati mali sazetak: – ruski investitor je dokapitalizirao ADPL tijekom ove godine pa je sada trecina ADPL u ruskom vlasnistvu. – ADPL je otvorio potpuno novu tvornicu u rusiji u regiji sa mislim najvecom koncentracijom autoindustrije – ADPL je opskrbljivac za srbijanski punto – zastavu 10 kojoj se uskoro dopusta plasman na ruskom trzistu jel sada jasnije zbog cega svi pratimo zbivanja u rusiji ? [smiley][thumbsup]
Naravno, sada mi je jasnije i zahvaljujem. Nisam proučavala ovu dionicu, a čini mi se da nemam puno vremena, zato sam pitala.
Odgovor na gore citiranog gosp. Buffetta; pročitala sam knjigu u kojoj je taj citat, ali ta knjiga liči na onu: Svi znaju da se lova mora obrtati……., ali nitko ne zna kako.
Naravno, sada mi je jasnije i zahvaljujem. Nisam proučavala ovu dionicu, a čini mi se da nemam puno vremena, zato sam pitala.
Odgovor na gore citiranog gosp. Buffetta; pročitala sam knjigu u kojoj je taj citat, ali ta knjiga liči na onu: Svi znaju da se lova mora obrtati……., ali nitko ne zna kako.
nema na cemu [thumbsup]
btw, vezano za literaturu koja se stalno preporucava novim ulagacima, i ja sam oko nje skeptican.
naime, sve vrvi od knjiga tipa: “kako sam se obogatio na burzi” ,a ja nikako da nadjem autora koji je napisao knjigu u stilu “kako cu se obogatiti na burzi” i poslije toga isto i napravio [smiley][lol]
Kao sta sam i napisao o ulasku Mirovinskoghttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=93ed7fd3-a501-4855-b0f5-23c5c11d9de2[thumbsup]
Kad je najavljeno godišnje FI?