Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 28.153 | 2,665 | 10,55 | 10,70 | 0,95% |
Iz jednih lokalnih novina o pogonu u Makarskoj.
Između ostalog se navodi da je ova poslovna godina do sada najbolja u P.J.Makarska
[cool]
Prema najavama Uprave ,trebao bi biti NOVI POCETAK.[thumbsup]
Nakoncu i provedena DOKAPITALIZACIJA treba napraviti svoje.
Imao sam prilike pričati sa g. Radaljom i nekim malo jačim menadžerima u Adpl i uvjeravaju me da je poslovni rezultat domaćih pogona simboličan u odnosu na ono šta se očekuje od novih pogona u Rusiji.
Prve prave rezultate očekuju već do ljeta ,a do kraja godine bi mogli svi strpljivi dioničari doći na svoje.[thumbsup]
Plasticari evo s vama ulazim u novu godinu, upravo kupio adpl, pa sretno nam bilo svima skupa[smiley]
Plasticari evo s vama ulazim u novu godinu, upravo kupio adpl, pa sretno nam bilo svima skupa[smiley]
čestitam
Nazalost istjerat ce male dionicare, ovu godinu ce prikazat dobro a sljedeca nece biti vrijedna spomena jel su sve rasprodali sto vrijedi, nemojte rec da vas nisam upozorio pjenasti[smiley]
Nazalost istjerat ce male dionicare, ovu godinu ce prikazat dobro a sljedeca nece biti vrijedna spomena jel su sve rasprodali sto vrijedi, nemojte rec da vas nisam upozorio pjenasti[smiley]
hm zanimljiva prica daj malo to sve pojasni na nekoj drugoj temi ili otvori podtopic
sa štovanjem Jova Čaruga
Srečno novo leto usem ki verjamete v to delnico..osebno sem prepričan v dolgoročni uspeh Ad plastika..ima dobre potenciale..vedno večje tržišče,novi obrati za proizvodno..ki bodo pripomogli k boljšim poslovnim rezultatom..dajmo podjetju čas da si opomore,in nagrajeni bomo..[thumbsup] Glede razprodaje pa mislim da niso naredili napake kolega[proud]
Welcome to the jungle[thumbsup]