Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 28.153 | 2,665 | 10,55 | 10,70 | 0,95% |
[color=black][/color]Hyundai ulaze 400 milijuna dolara u rusku tvornicu.
Hyundai se tako pridruzio drustvu vodecih svijetskih autoindustrija koje ulazu na rusko trziste.Rusko postrojenje,koje ce proizvoditi 100.000 vozila godisnje,juznokorejski ce proizvodjac poceti graditi u prvoj polovici 2008g.Rusko trziste ima veliku perspektivu rasta sto potvrdjuje podatak kako su Rusi u prvoj polovici ove godine potrosili 16 MILIJARDI dolara na kupnju inozemnih proizvodjaca.
To dovoljno govori koji potencijal ima Rusko trziste. [thumbsup]
Rusko tržište, neznam baš, para nemaju , a radit neće! … ajd da Ferrari otvara tvornicu .
mislim da ako zeli netko kupiti veci broj dionica morat ce se protegnuti do 230kn, ostalo sitnicarenje[wink]
Rusko tržište, neznam baš, para nemaju , a radit neće! … ajd da Ferrari otvara tvornicu .
Procitajte malo ovi clanak pa ce vam biti puno jasnije zasto se autoindustrija seli u Rusiju a dali imaju rusi para ,sigurno nebi investirali ogroman kapital da nema potencijala.[cool]
http://www.poslovni.hr/64421.aspx%5Bthumbsup%5D
dobro se kupnja nakupila, prvih pet, s obzirom na prodaju[smiley]
imam ja i ZTM pa kombiniram jer ono sra..e od gledalice malo radi, malo ne radi [rolleyes]
a ovih 25t, to je na prodaji po 219, ili?
prošao blok od 25 000 komada po 219
netko kupuje blok od 5mil.po cijeni od 219, a ovaj jadnik sa 6kom se trudi prodat po 215, kolega bolje stavite na 240, koliko bi moglo sada da potegne zbog ovakvih transakcija pa si stavite jos 200kn u zaradu[wink]