ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 05:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,56
28.153
2,665
10,55
10,70
0,95%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

bili se danas moglo do 235 pa tamo čekati nastavak trgovine u ponedjeljak?[pray]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Nema brzog rasta na ovoj dionici. ESOP je opet prodao par tisuća komada.

AD PLASTIK D.D./REDOVNA NA IME ADPL-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. OAO SPIK 1.259.875 30,00 Osnovni račun
2. PREVENT-ZLATAR D.O.O. 682.471 16,25 Osnovni račun
3. PREVENT GLOBAL D.D. 399.299 9,51 Osnovni račun
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 165.934 3,95 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 160.033 3,81 Skrb. račun
6. AD PLASTIK-ESOP D.O.O. 73.453 1,75 Osnovni račun
7. PBZ D.D. 69.400 1,65 Osnovni račun
8. BOBAN JOSIP 64.290 1,53 Osnovni račun
9. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 44.866 1,07 Skrb. račun
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 35.788 0,85 –
Ukupno: 70,37

i broj 9. polako klizi (-132 komada)

“Please, God, Just One More Bubble.”

Nema brzog rasta na ovoj dionici. ESOP je opet prodao par tisuća komada.

e moj bill čućao u ovoj dionici godinu dana i ni makac.druge mi napravile 50-100%.nema tu kruha.jedino ako nekoga ne svrbi pa ima vremena čekat 5 godina.ali i u tih 5 godina ima x dionia koje će odradit veći rast.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Bill Gates: ” Nema brzog rasta na ovoj dionici. ESOP je opet prodao par tisuća komada. ” e moj bill čućao u ovoj dionici godinu dana i ni makac.druge mi napravile 50-100%.nema tu kruha.jedino ako nekoga ne svrbi pa ima vremena čekat 5 godina.ali i u tih 5 godina ima x dionia koje će odradit veći rast.

evo u prilogu kretanje cijene u godinu dana… ne razumijem kako nema kruha ako je cijena u prvih 5 mjeseci imala STABILAN RAST od 170kn do 280kn sto je prema mojoj racunici gotovo 70% ???

“Please, God, Just One More Bubble.”

Cijena će krenuti kad Rusi odluče odnosno kad objave za rast cijene dionice relevantne podatke. Do tada će ESOP držati cijenu between 210 i 230 kuna.[censored]

Renault kupnjom udijela u AvtoVAZ-u sirom otvorio vrata ruskog trzista.[thumbsup]Izuzetnan potencijal.Drage kolegejos jedna dobre vijest.[thumbsup][cool]http://www.poslovni.hr/63381.aspx

Izgleda da niste komentirali ove vijesti koje imaju itekakvog znacaja vezano za skorasnji pocetak proizvodnje tj otvaranje nove tvornice u rusiji.Kad se uzme u obzir nedavna dokapitalizacija strateskog ruskog partnera koji je platio prosjecnu cijenu 247kn za dionicu te investiranje u izgradnju nove tvornice za autoindustriju sadasnja cijena od 215kn vise je nego smijesna.
Kad analizirate rastuce rusko trziste koje je samo u ovih devet mijeseci naraslo 64 posto te rast standarda vise je nego obecavajuce.

Poznavajuci ruse i njihov ulagacki mentalitet (radio sam jedno vrijeme sa njima i dobro ih upoznao) budimo sigurni da njihova koka(koks) ako ne nese dva jaja nije dobro.Dakle nebi oni ulozili cca.40 miliona eura a da to itekako dobro ne unovce a pogotovo kad ulazu u neku firmu van svoje drzave.I zato jedno veliko[thumbsup]

Prodo neko po 205,05 [thumbsup]

Cookie Monster

petina, rijeci ti se pozlatile[thumbsup][cool]

Moderatora treba zabranit!!!

Hvala na zelji i ja sam danas malo nadokupio ali meni je bitnije da je tvornica u izgradnji i da se sklapaju pred ugovori.[cool]Neke konkretnije informacije mozemo ocekivati u narednim mjesecima.Tvornica bi trbala krenuti sa proizvodnjom kroz 4 mijesec ako bude sve u redu.[thumbsup]

New Report

Close