ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,56
28.153
2,665
10,55
10,70
0,95%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

airbus premjesta svoje tvornice van europe da bi smanjile troskove proizvodnje, u ameriku radi vojske njihove i rusiju radi radne snage, a zamislite tko tamo ima predstavnistvo i tko tamo topi platiku, za autoindustriju ali moze i avionsku[proud]

a zaboravio si i ruske space-shuttles, i svemirsku postaju “Mir”[undecid]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Koliko se sijecam ruski partneri su prije radili iskljucivo za avioindustriju.Nije navlacenje vec mislim da je netko od kolega u prijasnjim postovima to i argumentirao taj podatak.Morat cu malo prolistati unazad.Ne vidim zasto to nebi i bilo istinito.[smiley]

ovo je zasigurno dobra dionica, stoga nema straha po meni prema sadašnjem stanju, jer je ova dionica podcijenjena, (kao ht, vern, pbz i dr.), samo da se formira vlada indeksi rasta dnevni biti će u prosjeku oko +2, dobra stvar je kod adpl. – nije bilo panične prodaje ovih dana, jer to se vidi po dnevnim prometima

vidimo se za oko 5 dana kada se vraća na staru slavu, do tada tko ima novaca neka kupuje, a mi koji smo sve potrošili jedino preostaje gledati situaciju prema +

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača

ovo je zasigurno dobra dionica, stoga nema straha po meni prema sadašnjem stanju, jer je ova dionica podcijenjena, (kao ht, vern, pbz i dr.), samo da se formira vlada indeksi rasta dnevni biti će u prosjeku oko +2, dobra stvar je kod adpl. – nije bilo panične prodaje ovih dana, jer to se vidi po dnevnim prometima vidimo se za oko 5 dana kada se vraća na staru slavu, do tada tko ima novaca neka kupuje, a mi koji smo sve potrošili jedino preostaje gledati situaciju prema +

po čemu si zaključio da je ADPL podcijenjen i VERN?

Cookie Monster

sad vidim da je moja mašta još mala za vas[undecid]
svemirski program, space-shuttles[wink]

pozdrav kolega arap[cool]

Moderatora treba zabranit!!!

Ova dionica nije trenutno podcijenjena, ali je njena trenutna cijena daleko ispod one koju će imati u budućnosti. Kada kupujete dionice po nekoj cijeni, potrebno je sagledati budućnost, a kod ove dionice je jedna od najsvijetljih. P/e kod ADPl nema smisla sagledavati kvatalno,budući p/e treba sagledavati na godišnjem nivou. Prihodi na nivou godine će bitinje biti poboljšani ( prodaja boatsa), ali prvo polugodište 2008. će eksplodirati jer su upravo potpisani i još neki ugovori.Ako danas kupujete kupili ste jeftino, samo ako dugoročno sagledavate da kupujete udio u firmi koja konstantno dobro radi i isplačuje dividendu, a ne špekulativno, mada će do karaj godine biti 240 kn.

adpl je realna cijena oko 237,00 kuna, +- 5%
dok je vern realna cijena oko 132,00 kune, +-5%
barem prema mojim izračunima,

ali kod nas nema prave ponude i potražnje, i tržišne snage kompanije,
do prije mjesec dana većina dionica je bila precijenena, dok je sada to suprotnost

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača

Ah, dajte ljudi, cijeli dan mrtvilo, ni trage prometu, onda u 15:43 prođe 1000 komada po stvarno niskoj cijeni, a u 15:48 već počinje navlačenje! Imam ADPL.
Ali ovo me stvarno iritira.
Koji je target 220, ne?[angry]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Cestitke kupcima.SVAKA CAST.[thumbsup]

Ah, dajte ljudi, cijeli dan mrtvilo, ni trage prometu, onda u 15:43 prođe 1000 komada po stvarno niskoj cijeni, a u 15:48 već počinje navlačenje! Imam ADPL. Ali ovo me stvarno iritira. Koji je target 220, ne?[angry]

da neće prodat po 209 nego po 205 zato jer se tako više isplati

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

a zaboravio si i ruske space-shuttles, i svemirsku postaju “Mir”[undecid]

kaj su nastavili program Buran?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sto se tice airbus sigurno se sele u rusiju, dali ce adpl raditi za njih vidjet cemo, moje misljenje da hoce, samo se sjetite tko vam je prvi rekao, a sto se tice ovih 1000kom, zrtvuj boj da bi dobio rat-to je isto moje misljenje[smiley]

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close