Neki nemaju strpljenja … Ali za 5-6 mjeseci će sve bit puno bolje. Onda ćemo biti nagrađeni mi koji smo čamili. A da ne govorim za 2-3 godine:)
kupio danas 100kom, sramotno niska cijena za ovakvu dionicu, dijelim vase misljenje o buducnosti koja je toliko svjetla da cu morati da nosim suncane naocale[cool]
kupio danas 100kom, sramotno niska cijena za ovakvu dionicu, dijelim vase misljenje o buducnosti koja je toliko svjetla da cu morati da nosim suncane naocale[cool]
dobra dobra
ono sto rus plati 240kn, mi mozemo po 209kn, pa tko je tu lud[thumbsup]
odgovor je vjerovatno u izborima u rusiji, isto ko u hrvatskoj, nema veze sve skupa ali tržište ovako reagira, proči če i to….[pray]
Mislim da izborni rezultat u rusiji nema nikakvog utjecaja na buduce poslovanje ADPL.Koliko je meni poznato
tvornica je na veliko u izgradnji a trenutno je u toku faza pregovora tj sklapanja ugovora.[cool]
ne brini kupovat će po 540 i pisati kako je podcijenjena
ne brini kupovat će po 540 i pisati kako je podcijenjena
čaruga ,iz tvojih usta u božje uši šta bi reka naš narod.
Sada to zvuči SF ali ja čvrto virujen u takav ishod u roku od recimo 18 mjeseci.
ne brini kupovat će po 540 i pisati kako je podcijenjena čaruga ,iz tvojih usta u božje uši šta bi reka naš narod. Sada to zvuči SF ali ja čvrto virujen u takav ishod u roku od recimo 18 mjeseci.
bit će jednog dana sigurno a meni se ne žuri
mislim da se oporavljamo lagano zadnja cijena za sutra ja mislim oko 225[wink]