Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 28.153 | 2,665 | 10,55 | 10,70 | 0,95% |
meni ovo mirise na preuzimanje od neke vece tvrtke iz auto industrije, mozda cak i proizvodaca automobila.
ne mogu vjerovati koja kmetska razmisljanja prevladavaju u ovoj nasoj zemlji.. sad ce proizvoditi iskljucivo komponente za autoindustriju..
jel zna tko posto su prodali?
Po meni dobar potez. Treba imati jasne ciljeve, a ne proizvoditi kolače i kotače
Točno.
I Coca-cola je npr. napravila veliki skok tek nakon što se riješila nekih sporednih djelatnosti i usmjerila se totalno samo na proizvodnju sokova…
ne sva jaja u istu kosaru je prvo pravilo..
ovakva specijalizacija znaci ujedno i kraj ekspanzije.. umjesto da se sire i ponude gotov proizvod oni ce proizvoditi komponente za nekog drugog..
prodaju visestruko nagradjivane sportske jedrilice za pitaj boga koju cijenu.. a osnovali ih pred 5 godina.. ja tu vidim samo glavinjanje, a ne jasne ciljeve..
i ne pisem ovo zato sto zelim kupiti (sto je cest komentar na ovakve komentare) nego mi je stvarno jadno da se tako malo cijenimo..
mozda sam u krivu, mozda preuzmu renault za 10 godina… no sumnjam
glup potez.. tko stoji iza tog prevent cutting?
lijepo je objasnjeno, osnovat ce jos jednu tvrtku u Rumunjskoj i jos jednu u Rusiji, bit ce para kad krene proizvodnja
ovakva specijalizacija znaci ujedno i kraj ekspanzije.. umjesto da se sire i ponude gotov proizvod oni ce proizvoditi komponente za nekog drugog..
prodaju visestruko nagradjivane sportske jedrilice za pitaj boga koju cijenu.. a osnovali ih pred 5 godina.. ja tu vidim samo glavinjanje, a ne jasne ciljeve..
i ne pisem ovo zato sto zelim kupiti (sto je cest komentar na ovakve komentare) nego mi je stvarno jadno da se tako malo cijenimo..
Brodovi će i dalje biti u domaćem vlasništvu.
ma vjerojatno ste vi u pravu..no meni su se bas svidjali ovi brodici[smiley11]
super24:
”
”
Brodovi će i dalje biti u domaćem vlasništvu.
kako u domaćem kad piše da je tvrtka iz BiH?
sad si ih raskrinkao [smiley2]
ja bih samo porucio ovome sa 228 komada da lupne po bidu i da ne bude takva skrtica jer bi neki od nas pinkicu dokupili [smiley2]