ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 09:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,95
3.099
283
10,70
10,95
-0,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Simpatican promet u prvih sat vremena.

ja bih rekao u prvih pola sata…stravinsky jesu li ovo u prvih pola sata bile velike transakcije po 500 komada?

Da, koliko vidim, počele su okrugle svote i na kupnji što nismo vidjeli u zadnje vrijeme…promatram ga i za sada mu nitko ne želi prodati.

tako je… ali se zato fino skida s aska…. trenitno prva prodaja na 258 samo 10 komada… mislim da ovaj sa 1000 na 259 neće dugo…. K/P 5997/ 28028

Scio me nihil scire

….šta god sad da se desi neću prodavat na ovim razinama pa da se i nebo sruši… ako sam kupovao na 170 i dokupljivao na 250, 245, 230, 220, i 210 …. nisam voljan tek tako sad sve uprskati i sam sebi priznati nedosljednost i nestrpljenje……tek oko 290 na više mogu sukcesivno otpuštat paketiće od 100 komada uz nadu u povoljan dokup.

Pozdrav ekipi plastika boys and girls

Scio me nihil scire

Sonny, kad ovo krene, neces stici ni zadati nalog na 290kn jer cemo preletit 300kn… ovdje se radi o velikoj investiciji i pripremi proizvodnje koja ce tek narednih godina pokazati pravi profit, i ne vidim nijedan razlog da ova dionica ne poleti zasluzeno kao i mnoge druge… “netko” se vec dugo krca tisucama i tisucama komada [smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

upravo skinuto tisuću komada…… izgleda da smo sa dugom predigrom pri kraju… sad idemo na pravi posao……onaj teže vrste.[smiley2]

Scio me nihil scire

Strawinsky:

nklecak:

lansiranje ide oko Uskrsa 🙂

Uskrs? Hm?! [smiley9]
Želiš reći da će ADPL s 30 milijuna EUR-a od nedavne dokapitalizacije krenuti u proizvodnju jaja? [smiley11][smiley2][smiley2]

osobno bih volio i prije 🙂
esop (oni koji su otkupili svoje dionice ne onaj u top10) drzi oko 10% firme i on je kocnica.3-6 mjeseci je potrebno da se njihov udjel smanji tj. prepila
realna cijena s dokapitalizacijom je 300kn
4q 2007 ce biti dobar, a 1q 2008 pocinje proizvodnja u novoj tvornici u Rusiji
Roe i ostali fundamenti su trenutno losi i za ocekivat je da ce se kroz poslovanje 2008 promijenit, a to znaci da cijena ne bi smjela biti ispod 500kn
ako netko zna sto ce biti s prihodima Sc Euroaps Rumunjska tj. kako ce to prikazat u FI-u molio bih ga da nesto vise napise o tome?

Mislim da Sc E. R. ne moze ući u izvješće iz razloga što tamo nemaju većinski paket(imaju 49 %)
doduše nemogu to sa sigurnošću tvrditi.
Ako netko zna više o tome neka nam objasni,osim Sc E.R. šta je sa AD Boats?

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Ide naša ADPL u dobrom smjeru…

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
260,00 170 12:30:36
260,00 25 12:30:36
259,99 239 12:30:36
259,00 566 12:30:36
256,77 60 12:12:42
259,00 92 12:02:41

Obveza konsolidacije postoji u slučaju kada udio iznosi više od 50%. Ako konsolidacije nema, onda se dobit knjiži povećanjem vrijednosti ulaganja i prihoda (u slučaju gubitka obrnuto) i to srazmjerno visini udjela.

Pozdrav

skinuto sve sa 259… gricka se 260 gdje je do sad otišlo 500 komada…

Scio me nihil scire

Obveza konsolidacije postoji u slučaju kada udio iznosi više od 50%. Ako konsolidacije nema, onda se dobit knjiži povećanjem vrijednosti ulaganja i prihoda (u slučaju gubitka obrnuto) i to srazmjerno visini udjela. Pozdrav

majstore, pod kojom se to stavkom u izviješću vodi?

Scio me nihil scire

ja bih rekao da se investiranje u manjinske udjele vidi u povećanju nematerijalne financijske imovine (mislim da su dionice kratkotrajna, a obveznice dugotrajne imovina) a eventualna dividenda po tom manjinskom udjelu kao izvanredni prihod

napominjem da u slučaju da se kupnja cijelog manjinskog udjela financira samo iz casha s računa (bez zaduženja) onda se ne vidi povećanje bilance nego se samo mijenja struktura, novac se smanjuje a druga kratkotrajna nematerijalna imovina (konkretno dionički udjeli) povećava

New Report

Close