Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,76 | 35.023 | 3,254 | 10,65 | 10,95 | 6,80% |
Ja mislio mi u Hrvatskoj, a ono piše se na Slovenščini.
Jaz se kličem Grgica, tudi tukaj je Hrvaška dežela.
kad vidim koji je cirkus zadnjih dana na nekim dionicama, drago mi je da ADPL polako i kontrolirano raste.
sutra bi bilo lijepo probiti ovu barijericu na 260 pa da vidimo gdje je slijedeca
[smiley2]
trend se napokon ipak pokrenuo … nadam se da neće previše kasniti sa fi.
Jaz se kličem Grgica, tudi tukaj je Hrvaška dežela.
[smiley2]
Ha, što ćete, kolega, kad u cijeloj priči dominiraju Slovenci (Slovenci značajno u vlasničkoj strukturi, Slovenci konstruirali one svjetski priznate jahte kojima se diči ADPL, doduše s 50% udjela, slovenski Revoz daje posao AD Plastiku, Ljubljanska banka cijelo vrijeme aktivno trguje dionicama AD Plastika itd.). Ma, čudi me da ova dionica ne kotira na Ljubljanskoj burzi, haha. [smiley2]
Nego, drago mi je što je potražnja za dionicom značajno ojačala u zadnje vrijeme. Vidim doduše koncentraciju većih prodajnih naloga na 260 kn. Ako njih netko počisti, možda bi moglo postati i zanimljivo.
možda griješim, ali imam filing da će ovi nalozi na prodaji (oko 5000 komada) biti počišćeni i to ne gric po gric nego onako, muški 🙂
Pozlatile Vam se riječi, kolega Luka2807, iako, u principu je svejedno je li “muško” čišćenje ili gric po gric. Dođe nam na isto. [smiley2]
Ja bi rađe da to netko muški počisti, nakon muškog čišćenja uvijek slijedi grickanje, .. obrnuto rijetko
……..eh da sam moćan i jak sa kojih 5 milja…. onako iz inata drmno bi 1 250 000 na ovih 5000 komada što nas plaše…….. tek toliko da postane zanimljivo… a ovako sa par sto tisućica moram samo promatrat.
Inače zanimljiva je činjenica da je dosta ljudi , jednu osobu i osobno poznajem, počelo s investiranjem u dionice iz puke dosade izvlačeći kapital iz fondova te se sada sami igraju na burzi. Šteta što nisam lobirao za ADPL kad je čovjek imao 3 milje na raspolaganju…. tip me nazove i pita; ” A KAJ DA KUPIM?” …..
[smiley1][smiley2]