Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,40 | 5.075 | 488 | 10,45 | 10,60 | -0,48% |
IV kvartal 2007
Rumunjska: j-v ADP/FAUR, proizvodnja 1500 Logana dnevno. 60M€ plan 2007. Očekivani rezultat: Prebačaj plana.
Hrvatska: ADP proizvodnja 750 Clio/Twingo dnevno+ostali OEM. 60M€ plan 2007. Očekivani rezultat: Prebačaj plana.
Rusija: ADP proizvodnja u Samari(dijelovi Logana+Lada+Ford). 30M€ plan 2007. Očekivani rezultat: Prebačaj plana.
j-v LUGA – početak proizvodnje I kv.2008. Investicije u tijeku.
Otkad je Plavi izišao meni je postalo jasno da ADPL ništa ne vrijedi. Dotle sam još gajio neke iluzije[smiley2]
Evo malo novosti iz susjedstva (komsiluka).http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=beae09ff-fc70-4f92-a568-290a3f413a45%5Bsmiley2%5D
Čekajte malo kolega nklecak i petina, ne vidim uzročno-posljedično vezu. Može li pojašnjenje?
Hvala[smiley2]
Čekajte malo kolega nklecak i petina, ne vidim uzročno-posljedično vezu. Može li pojašnjenje? Hvala[smiley2]
Procitajte malo unazad i na postovima vam sve pise.Koliko se sijecam ADPL I Zastava su potpissali ugovor o suradnji………..[smiley1]
Igre neke, nadam se da se nece igrati beskrajno ko na TNSA. Nade polazem u 3Q i kraj godine.. iako mislim da ce i bez toga ici na nekih 245-250 gdje je dugo bila.
Igre neke, nadam se da se nece igrati beskrajno ko na TNSA. Nade polazem u 3Q i kraj godine.. iako mislim da ce i bez toga ici na nekih 245-250 gdje je dugo bila.
Ne vjerujem u rast prije 3Q … ne mogu sve u isto vrijeme gore, a ovo je izgleda ionako jako kontrolirana dionica …
Ne znam tko i zašto bi kontrolirao dionicu, ali ako je i bila kontrolirana, ta kontrola se svakim danom sve više smanjuje. To se vidi po tome što se količina na prodaji u zadnje vrijeme kreće za oko 5.000 komada manje nego prije tjedan-dva, odnosno zadnja 3 mjeseca. I “kontrolorima” ponestaje streljiva, zar ne?
Od 3Q ne očekujem neka čuda. Bit ću zadovoljan ako se stvari stabiliziraju, konsolidiraju i ako se uoči lagani rast prihoda, dok od 4Q očekujem znakoviti pomak prihoda, dobiti i ostalih pokazatelja itd.