ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 01:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

to se i ja pitam već tjedan dana……… no postavljam sam sebi i ono drugo… pa je li bi tada oni uspjeli skupiti dovoljan broj jeftinih dionica da se vide u top 10?…..
A ovo što radi esop ……..i kako su sve smislili i isplanirali prodavat dionice za vrijeme korekcije……[smiley2]

Scio me nihil scire

Kolege, zašto rusa još nema u top10?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Trebalo bi pitati one koji su sudjelovali u dokapitalizacije Ingre, odnosno koliko je vremena prošli od uplate do registracije u SDA. Koliko vidim, tek danas je izvršena registracija povećanja temeljnog kapitala.

Pozdrav

ja sam ušo na 265-295kn i sad nemam više ni za pištolj! … nadam se da će preko 300 do kraja godine, .. nadam se… ali mi nije jasno zašto trenutno ovako pada tržište!!!?

Jedite govna, hiljadu muha ne može biti u zabludi!

ja sam ušo na 265-295kn i sad nemam više ni za pištolj! …

Pa šta ti je bilo čovječe, di ti je bila pamet…!!?????????

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

mene rekli ljudi, uđi to je prava stvar za tebe:)

… a isto bi to napravio i sada, ja to držim do ulaska u EU. , samo što bi sada više zaradio, jeb..

mene rekli ljudi, uđi to je prava stvar za tebe:)

… a isto bi to napravio i sada, ja to držim do ulaska u EU. , samo što bi sada više zaradio, jeb..

pa, ako budeš držao tako dugo, sigurno ćeš zaraditi jaaako puno, u to sam siguran

Proči će godinu dana ili više dok se to vrati na 290 kn……..a za to si se vrijeme mogao obogatit na drugim dionicama.
Zato drugi put pamet u glavu, često se isplati i prodat s gubitkom ako na drugoj dionici ostvariš veći dobitak…
Ma to ti je strogo kontrolirana dionica, nešto tipa Petrokemija….a kad će krenut prema gore dragi bog zna oće to biti za 1, 2 ili 3 godine…

hayabusa: ” mene rekli ljudi, uđi to je prava stvar za tebe:) … a isto bi to napravio i sada, ja to držim do ulaska u EU. , samo što bi sada više zaradio, jeb.. ” pa, ako budeš držao tako dugo, sigurno ćeš zaraditi jaaako puno, u to sam siguran

Plaćam klopu onda ako bude tako 🙂

Proči će godinu dana ili više dok se to vrati na 290 kn….

mislim da nije baš tako, tko je taj koji trenutno ima interesa držat dioncu tako nisko???

Proči će godinu dana ili više dok se to vrati na 290 kn……..a za to si se vrijeme mogao obogatit na drugim dionicama.
Zato drugi put pamet u glavu, često se isplati i prodat s gubitkom ako na drugoj dionici ostvariš veći dobitak…
Ma to ti je strogo kontrolirana dionica, nešto tipa Petrokemija….a kad će krenut prema gore dragi bog zna oće to biti za 1, 2 ili 3 godine…

Ne slažem se baš s ovim. Kad ESOP proda svoj dio i prođe ova korekcija, nema razloga da cijena dionica znatno ne poraste i iznad tih razina.

Ne slažem se baš s ovim. Kad ESOP proda svoj dio i prođe ova korekcija, nema razloga da cijena dionica znatno ne poraste i iznad tih razina.

Pozlatile ti se riječi, ja sam već posto pesimist kaj se tiče ove dionice……
[smiley10]

New Report

Close