Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,26 | 5.984 | 583 | 10,15 | 10,50 | 3,47% |
quote=svetac]
Objavljeno , RUSI preuzimaju AD PLASTIK. Nakon plasiranih novih 40 mil eura i sad imaju 30 % , idu dalje do preuzimanja. Navodno su i Upravi odrješene ruke da im “ukažu ” na nove akvizicije u cijeloj ex Yu gdje bi plasirali novce . ode još jedna tvrtka strancima, al da bar zaradi netko 🙂 pozdrav
[/quote]
Pa onda pogledajmo prvih 10 dioničara. Ljubljanska Banka kupila 1.175 novih komada. [smiley2]
Izgleda da ima nešto u toj vijesti.
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070829/novosti03.asp
Sve poznate činjenice i vrlo čudno intoniran naslov
preuzimaju u naslovu ali ne i u tekstu..[smiley2]
ima ovdje na forumu dosta forumasa koji su si dobri s raznoraznim novinama..
Jutros u osam pročitao taj članak i što kaže budd ništa novo samo novinari bombardiraju naslovima[smiley10]
Hmm, baš me zanima kome odgovaraju ovakvi članci – pod preduvjetom da sam novinar nema 10k dionica ADPL-a …
clanak je okej onome tko povrsno prati cijela zbivanja jer sve te cinjenice odavno znamo.
doduse, i meni je vec duze nekakav filing da rusi kupuju i vise od 30% putem burze jer ADPL ima ipak dosta veliki free float. jos jedna stvar mi je intrigantna otpocetka, a to je da su “rusi” ustvari investicijska tvrtka a ne neka konkretna tvrtka iz automobilske branse koja bi htjela preuzeti drugu tvrtku …
To je i meni zapalo za oko iako ne znam sto bi to trebalo znaciti?
Logicno bi mi bilo da investicijska tvrtka koja iskesira 247kn za dionicu vjeruje da ce na njoj zaraditi barem 30% tj da bi jednog skorog dana mogli probiti onu granicu od 300kn.
Ne znam… cudno, ocekivao sam da nakon toga cijena moze samo prema gore, lose FI je razumno obrazlozeno i ne znam zasto takav pad unatoc korekciji cijelog trzista.
zanimljivo trgovanje pred kraj danas…. kupnja i otpor na razini 220 je strašna…isto toliko koliko je i tržišna kapitalizacija na toj razini smiješna….
Nadam se da ovaj koji prodaje ima nešto i za mene koji dokupjujem na 220…..[smiley2]
pogledajmo realno.. rusi su kupili 30% adpl i osnovali drustvo u Rusiji u kojem imaju 49% a adpl 51%..
sto mislite tko ce imati glavnu rijec u tom drugom drustvu? tko ce na kraju mastiti brke?