ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 17:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,54
24.729
2,346
10,55
10,85
-2,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

broj dionica*1,2

Slazem se da je uplata raspodijeljena na novi broj dionica, ali svjez kapital ce otvoriti novu tvornicu pored St Petersburga, a tamo Ford vec odavno proizvodi Focusa. VW gradi novu tvornicu 50km od buduce tvornice, outsourcing Pola se ocekuje….Opel dolazi u Rumunjsku (EuroAPS)…Logan starta sa novim modelom….
Uglavnom, puno posla…za razliku od ostalih balona na trzistu, ovaj se tek spaja na zrak:)

Jučer sjela dividenda AD PLASTIK-a na račun u Zagrebačkoj banci.

Ja sam lani dobio, ali sam prije dobio obavijest da im pošaljem faksom ili nazovem (nemoguća misija, nikad nikoga dobiti) br. računa, pa su mi par mjeseci poslije isplatili.
Ove godine nitko me ništa nije obavijestio, pa me baš zanima jesu li vam poslali onako iz čista mira, ili su poslali prije nekakvu obavijest. Ja ništa nisam dobio: niti obavijest, niti novce…

Miriam: ” Jučer sjela dividenda AD PLASTIK-a na račun u Zagrebačkoj banci. ” Ja sam lani dobio, ali sam prije dobio obavijest da im pošaljem faksom ili nazovem (nemoguća misija, nikad nikoga dobiti) br. računa, pa su mi par mjeseci poslije isplatili. Ove godine nitko me ništa nije obavijestio, pa me baš zanima jesu li vam poslali onako iz čista mira, ili su poslali prije nekakvu obavijest. Ja ništa nisam dobio: niti obavijest, niti novce…

Došla je iz čista mira, bez ikakve obavijesti za razliku od Dalekovoda i Transadrije.

U obavijesti transakcije piše:
“Prijenos sa računa 1101278050 ad plastik d.d. e-zaba – dividenda iz dobiti 2”

When buying shares, ask yourself, would you buy the whole company?

tony: ” Miriam: ” Jučer sjela dividenda AD PLASTIK-a na račun u Zagrebačkoj banci. ” Ja sam lani dobio, ali sam prije dobio obavijest da im pošaljem faksom ili nazovem (nemoguća misija, nikad nikoga dobiti) br. računa, pa su mi par mjeseci poslije isplatili. Ove godine nitko me ništa nije obavijestio, pa me baš zanima jesu li vam poslali onako iz čista mira, ili su poslali prije nekakvu obavijest. Ja ništa nisam dobio: niti obavijest, niti novce… ” Došla je iz čista mira, bez ikakve obavijesti za razliku od Dalekovoda i Transadrije. U obavijesti transakcije piše: “Prijenos sa računa 1101278050 ad plastik d.d. e-zaba – dividenda iz dobiti 2”

Stiglo i meni u velikoj tišini!
21.08. broj dionica x 1,21 kn

Rusi u petak uplatili 41 mln EUR-a,

Imaš link?

tony:

Miriam: ” Jučer sjela dividenda AD PLASTIK-a na račun u Zagrebačkoj banci. ” Ja sam lani dobio, ali sam prije dobio obavijest da im pošaljem faksom ili nazovem (nemoguća misija, nikad nikoga dobiti) br. računa, pa su mi par mjeseci poslije isplatili. Ove godine nitko me ništa nije obavijestio, pa me baš zanima jesu li vam poslali onako iz čista mira, ili su poslali prije nekakvu obavijest. Ja ništa nisam dobio: niti obavijest, niti novce…

Došla je iz čista mira, bez ikakve obavijesti za razliku od Dalekovoda i Transadrije.

U obavijesti transakcije piše:
“Prijenos sa računa 1101278050 ad plastik d.d. e-zaba – dividenda iz dobiti 2”

I meni jucer sjela dividenda bez ikakvih pitanja i prethodnih obavijesti

meni ništa, i sad sam provjerio na netu

1,21 kn/dionica dividende?!?
Mislim da je isplativije prodat sad po 240 pa kupit u rujnu za 210 i zaradit sam sebi dividendu za sljedečih 25 godina.

Šteta …da ide toliko dolje a ima ogroman potencijal………….

1,21 kn/dionica dividende?!?
Mislim da je isplativije prodat sad po 240 pa kupit u rujnu za 210 i zaradit sam sebi dividendu za sljedečih 25 godina.

A tko može znati na kojoj će cijeni biti u rujnu? – Možda jedino market-makeri, drugima je to uglavnom nemoguće.
Inače, slažem se da im je dividenda zbilja mizerna, ali eto bar za pivo i čevape ekipi[smiley2]

New Report

Close