Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
ne samo da ne raste mjesecima nego ne zna niti posteno pasti poslije loseg FI .
ali, drago mi je da se barem pocelo pisati o AD Plasticu … nadam se da ce rusi uvesti bolji PR [smiley2]
stvarno cvrsta prodaja danas. smijesan promet uz poprilican rast cijene. cak se niti ne postavljaju manji nalozi ispod ovog nesto veceg na 245 [smiley2]
Ovo je slučaj:- klasični odbijanac(opruga), viđeno dosta puta, dobar primjer nedavno Đuro Đaković (nevjerojatno podsjeća ), samo kod ad plastike se očekuje i objava o konačnoj i dugo očekivanoj uplati rusa od 314 mil kuna koja bi nakon odbijanca na normalne razine (iznad 255 svakako -jer trenutna cijena je smiješna ) morala pogurati dionicu na razine preko 300 kuna gdje i pripada .
dobro se danas nastavlja oporavak, a vise nema ni strasila u prvih 5 ponuda ili je ostao na 255. [smiley2]
sve mi se cini da netko skuplja po parsto komada svaki dan. posto nisam medju nestrpljivcima pa cu zadrzati dionice dugo, veselim se narednom FI u kojem bi trebalo biti pozitivnije stanje jer ce se do tada proizvesti tisuce twinga, zastava 10, fordova … a ESOP i slicni ce raspolagati sve tanjim portfeljem
vi svi gledate tu uplatu kao poklon.. alo!! nije to poklon.. to su dionice koje su oni kupili po istoj cijeni ko i vi i i jos jeftinije…smanjili vas udjel za 30%.. prije je bilo 3 miliona dionica a sad ih je 4 miliona.. zasto bi cijena trebala biti 300 to zna valjda gekko, ja ne znam[smiley1].. prije bi ddjh trebao biti 300, a nije..
Bio u stotinama firmi -takav mi je posao, i vjerujte mi ako neka firma ima budućnost
( posjeduje izvrsne pogone, modernu automatiziranu proizvodnju –mahom robotiziranu, iskustvo i znanje) i razvija se u pravom smjeru: proizvodno- izvoznom to je ad-plastik
Jučer sjela dividenda AD PLASTIK-a na račun u Zagrebačkoj banci.
Jučer sjela dividenda AD PLASTIK-a na račun u Zagrebačkoj banci.
I koliko si dobila?