ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 14:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,92
36.168
3,312
10,85
11,45
0,91%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

FI je i slozen za pad i jeftin dokup
Rusi usli na 248kn

Mega pušiona od uprave. Mega pušiona od dionice. Odo ja u toplije krajeve……

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

FI je i slozen za pad i jeftin dokup Rusi usli na 248kn

Ovo mi se čini dobro primjećivanje… Činjenica jest da se puno igra vrti oko ove dionice.

When buying shares, ask yourself, would you buy the whole company?

pa bilo je za ocekivati lose izvjesce..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

jednom sam (poodavno) prodao među prvima dionicu (jdpl) na loše izvješće, i uskoro se pokajao, jer je gotovo isti dan dosta narasla… Postoje različiti razlozi zašto netko ima loše izvješće, a adpl uvjeren sam da nema takvo izvješće zbog lošeg poslovanja, već zbog određenih igara…

već zbog određenih igara…

ove igre na adpl su pomalo prešle granice moga ukusa i nemam više za njih volje ni živaca. Ostalima sretno u nadmudrivanju s igračima…..

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

jednom sam (poodavno) prodao među prvima dionicu (jdpl) na loše izvješće, i uskoro se pokajao, jer je gotovo isti dan dosta narasla… Postoje različiti razlozi zašto netko ima loše izvješće, a adpl uvjeren sam da nema takvo izvješće zbog lošeg poslovanja, već zbog određenih igara…

U tome se slažemo. Ići će ovo na vrtoglave visine, ali je trenutno toliko mutno, da me podsjeća na MMTZ

Hell is Empty and all the Devils are Here

nek mi molim vas netko objasni zašto bi netko danas prodao adpl na 235…koja je tu logika?…a vidjet cemo ubrzo tko je bio u pravu….e kad bi imao jos love pa da me netko pocasti na 235 da si spustim prosjek

Kolega na drugom forumu iznosi da je danas stiglo 43 mil. eura od rusa. Ako je to istina, onda je uistinu intrigantna činjenica da je isti dan izašlo i loše FI

Hell is Empty and all the Devils are Here

Da li netko prati ADPL, otkuda ovako loši rezultati? I kakav je to management koji vodi poduzeće ovako kako vodi?
Zašto rusi nisu ranije srušili cijenu? Nego baš sad.

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

pogledajte zadnje q izvjesce mlinara…pripazite na formulacije uprave na zadnjeoj strani…sve pršti od izjava tipa “prodaja losa da nije mogla biti gora”…”troskovi premasili i najcrnje prognoze”….”poslovanje ocajno”…malo karikiram ali je zbilja takav ton….i sto se dogodilo….prirodna je zelja kupca da kupi po sto nizoj cijeni, pa zar i mi ne bismo ucinili to isto?

Sve je ciljano… Rusi i ekipa dokupljuju…. ADP nije stavio puno toga u FI, dobijaju se novi poslovi ali dok domoljubi ne dokupe dovoljno šuti se o svemu… Ovo je ciljano, ne brinite:)
Sad kreće prodaja novog Twinga i vraćanje svega uloženoga zadnje 2 godine…..a novi poslovi kao tvornica u Rusiji će donijeti ogromno novo tržište…

New Report

Close