ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,70
15.877
1,484
10,55
10,85
0,46%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da, Luka, nije isključeno da će se fundamenti nekim čudom drastično popraviti nakon što Rusi dokapitaliziraju. [smiley2]

Pukim “slučajem” u konsolidirano financijsko izvješće nisu uvrstili 50% udjela u AD Boats-u (proizvodnja visokovrijednih i svjetski nagrađivanih jahti) i 50% udjela u Rumunjskoj (drugih 50%, mislim, drži Renault). Cccc, kakvo im je to samo računovodstvo koje izostavlja takve poslovne udjele! Vrijeme je da novim suvlasnicima predoče pravo stanje stvari, zar ne, Luka?

U potpunosti potpisujem kolega… ali…vrag mi neda mira pa u svrhu kontinuiteta i čisto radi evidencije kako bi smo u budućnosti bili nešto pametniji šaljem graf u prilogu…..
…dakle oscilator MACD izlazi iz negativnog teritorija, presjekao je liniju okidača…iako za jasniji buy signal trebamo moment kad krivulja cijena presijeca kraći SMA sa donje strane…. uz, kažem, agresivniju kupnju mogli bi smo imati takav jasan signal već sljedeći tjedan……naravno za to nam prije svega trebaju novosti….

Scio me nihil scire

po svemu sudeći ovo ide up up [smiley11]

Sudeći po svemu, kupnja podebljava količine…sumnjam da će ovi uspjeti kupiti po tim cijenama (osim ako se ne zaleti slučajno netko iz ESOP-a, malo vjerojatno…)

Pa zar više niti NLB niti ESOP niti mali zečići neće prodavati po 254? Sitno ali dinamitno?

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Izgleda da je približavanjem sljedećeg tjedna volja za prodajom splasnula. [smiley2]

Sad već i ovih 50 komada na 255 kn mora čekati da mu netko proda…a prodavateljima kao da se baš ne žuri previše… [smiley2]

I onda budala klepne po bidu. Horror

Hell is Empty and all the Devils are Here

I onda budala klepne po bidu. Horror

…Možda mu hitno treba lova za produženi vikend..hi..hi..hi[smiley2]
…Poludjet ću više od takvih prodavatelja na ovoj dionici..[smiley2]

Ovdje nam svima zajedno trebaju čelični živci…. al kak se ono veli…ko čeka…. dočeka!
Samo se nadam da će nagrada biti primjerena čekanju.

Scio me nihil scire

cekanje je tek pocelo..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Dajte gospodo moderatori pustite kolege ksafarica i lukia da pišu bez cenzuriranja…
Ovak to više nema smisla.

Scio me nihil scire

Dajte gospodo moderatori pustite kolege ksafarica i lukia da pišu bez cenzuriranja…
Ovak to više nema smisla.

Što, zar se sprema Opća amnestija? Podržavam. Živjeli moderatori.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close