ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,70
15.877
1,484
10,55
10,85
0,46%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo gospodo ko nije zadovoljan ovom dionicom može mirno prodat meni… danas dokupljujem… prva mina na 252… ostale su malo niže… za svaki slučaj…[smiley2]

Scio me nihil scire

G.Gekko, 09.08.2007. u 11:33
Imaš neki link ili si čuo od bljedolikog koji je ostao bez Vrača ( pa sad luta bespućima burzovne zbilje ) ?

ODLUKU

[center]O POVEĆANJU TEMELJNOG KAPITALA AD PLASTIK, d.d.

ULOZIMA U NOVCU I IZDAVANJU REDOVNIH DIONICA PRIVATNOM PONUDOM

UZ ISKLJUČENJE PRAVA PRVENSTVA U CIJELOSTI[/center]

[center]Članak 7.[/center]

Rok za upis i uplatu Novih dionica je 30 (trideset) dana počevši od dana konačnosti rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) o odobrenju prospekta.

[i]Prodajte svinjske polovice i kupujte zlato![/i]

http://213.202.116.173/index.php?option=com_content&task=view&id=%5B/url%5D30

http://www.hanfa.hr/uploads/40-07-13.pdf

znači do 19.08.2007 trebaju uplatiti,

Živi bili pa vidjeli kojim smjerom će plastika

Dionica ili raste ili pada trećeg nema , ne vjerujem da ne može pasti ispod 247 dakle pad od 6 kuna prema dolje i nije tako strašno ,ostaje samo rast , to je sigurno -pitanje je samo koliko može gore ( dugoročno jako visoko), kratkoročno probija granicu od 300 kuna

Ej Čajkovski a gda bu ovo mrcvarenje zvršilo, to te ja pitam. lagano mi ide na kreketanje plastika
Mislim da ti ovaj dokument iznad govori kad će se ovo mrcvaranje okončati. Najkasnije do 18.08., ali prije toga će doći FI za 1H koje će biti “slabije” od prošlogodišnjeg. Dakle, bit će sigurno promjena. Da li na bolje ili lošije, to ćemo vidjeti.
[smiley2]

Evo gospodo ko nije zadovoljan ovom dionicom može mirno prodat meni… danas dokupljujem… prva mina na 252… ostale su malo niže… za svaki slučaj…[smiley2]

Ode tvoja mina, agresor probio liniju obrane…

Odlična prilika za ulaganje kako Pli kaže. Kad se samo sjetim kako je Starica Kay pisala loše o ovoj dionici.
Pravi biser k tome najmanje 80% potcijenjen.

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

Podijelili se debelji i banda … I danas je debelji na klackalici bio teži od bande (nažalost).

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

slabo to vise ide po bidu.. jel moze netko od kolega sa znanjem TA malo prokomentirati?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Tehnička analiza nema baš nikakve veze s fundamentalnim promjenama koje slijede…može biti i gore i dolje, kako god hoćeš, potpuno svejedno na ovim razinama je li 10 kuna više ili manje. Novosti će utjecati na cijenu, a ne TA.

Ali ako baš želiš mišljenje, naravno da je sadašnja cijena – i bilo koja viša od sadašnje, npr. 260, 270 kn – odlična cijena – pod uvjetom da se dogodi sve ono što očekujemo da se dogodi u narednom razdoblju – jer ako stvarno dođe do ulaska Rusa (a vrlo vjerojatno hoće!) i do otvaranja tvornice u Rusiji (ovu priču s Fordom i Sinjom uopće ne računam, ali to bi bilo fantastično kad bi se obistinilo!), onda nije teško zamisliti da će cijena bez problema preko 300 kn i puno, puno više…jer ako Luka Rijeka može ići u nebo bez nekakve fundamentalne osnove, onda valjda može i ovakva industrijska dionica koja cijeli niz godina redovito ostvaruje prihode i ostvarivat će ih na jednom od najjačih tržišta u Europi – Rusiji.

ovo sto se sada dogadja na adpl je samo kikiriki za par kuna gore dolje, a ja osobno vjerujem da je riječ o jednoj od najpotentnijih dionica u sljedećem kratkoročnom razdoblju (EOY). iskreno mislio sam da ce se to vec dogoditi ali…a što se targeta tiče, rast cijene manji od 50% smatram neuspjehom…a i fundamenti će se nekim čudom drastično popraviti :)…btw ovdje mi je gro portfelja tako da ovo uzmite ful subjektivno

New Report

Close