Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,70 | 15.877 | 1,484 | 10,55 | 10,85 | 0,46% |
Vrijeme je da se krene – tekst i glazba Bare&Plaćenici u izvođenju Plavog orkestra. I tako već dva mjeseca i 50 stranica postova. A valjda će jednog dana ESOP rasprodati tih 90.000 komada?
Vidi prilog
Evo vratio se i ja s godišnjeg. Vidim da još tapkamo na mjestu , što se može, čeka se financijsko izviješće koje će se poklopiti sa uplatom rusa , koja kako vidim još nije bila -ipak to je 300 mil. kuna, fina svotica za svakoga pa i za ruse. Poslije toga ništa neće biti isto.
Tko je bliže oltaru bolje čuje misu!
[smiley2][smiley2]
Tih 90000 komada i nije malo, kaj stvarno misle sve prodat??[smiley8]
Šta ti je to 22.500.000 recimo 1,2 milje tjedno eto ih vani za 4,5 mjeseca
Ma nije problem u tih tričavih 92 soma komada, nego što pretežno kupuju mali ulagači. Bez nekog većeg igrača teško će biti dočekati uzlazni trend. A ni ti rusi mi baš ne ulijevaju povjerenje, eno Lukoil ode iz Srbije.
Tu se ne može bez teške artiljerije. Zapravo jedino haubice bi pomogle, a njih nema. Ono jučer su bile žabice i petarde.
Jednom riječju pirotehnika.
Evo vratio se i ja s godišnjeg. Vidim da još tapkamo na mjestu , što se može, čeka se financijsko izviješće koje će se poklopiti sa uplatom rusa , koja kako vidim još nije bila -ipak to je 300 mil. kuna, fina svotica za svakoga pa i za ruse. Poslije toga ništa neće biti isto. Tko je bliže oltaru bolje čuje misu! [smiley2][smiley2]
Da li postoji nekakav rok za uplatu?
30 dana od dana odobrenja hanfe
Tih 90000 komada i nije malo, kaj stvarno misle sve prodat??[smiley8]
NIje malo, ali više nije ni puno. Treba obratiti pažnju na činjenicu da ESOP već nekoliko tjedana nije prodao baš ništa. Uopće se ne sjećam kad je zadnji puta bila neka promjena. Možda prije mjesec dana. To govori da su i djelatnici shvatili da im se više isplati držati nego prodavati.
Inače, unutar TOP 10 nema baš mnogo onih koji prodaju:
Prevent ne prodaje uopće,
ZABA skrbnički ne prodaje nego je samo kupovao prije Glavne skupštine u lipnju i nabijao cijenu (tu se krije netko jako dobro upoznat s poslovanjem – insajder),
PBZ skrbnički ne mrda uopće,
direktor Josip Boban nije prodao niti jednu jedinu dionicu od pitajboga kada!
Dakle, od koga netko zainteresiran može kupovati veće količine?
a) od ESOPA (kojemu se očito u zadnje vrijeme baš i ne prodaje na ovim cijenama, možda uleti netko sporadično jer mu hitno treba novac)
b) od ACM Pothvata koji se “čudno” ponaša jer je prodao svoj udio u ACM-u (sprega Arbanas – Sremić) i za taj novac kupio najprije 50.000 komada, a potom se zadnjih tjedana na kapaljku riješavao nekih 2.000 komada rušeći cijenu skupa s manjim pojedinačnim investitorima. Zašto?
c) od NLB-a koji je zadnjih nekoliko mjeseci dokupljivao, ali se zadnjih tjedana “igrao” kupujući i prodajući zanemarive količine.
d) od privatnih investitora s paketima od 1.000 komada – naviše
[/quote]
Dakle, ubrzo, mislim da je to negdje najkasnije do kraja sljedećeg tjedna ili slično.
G.Gekko:
”
”
30 dana od dana odobrenja hanfe
Dakle, ubrzo, mislim da je to negdje najkasnije do kraja sljedećeg tjedna ili slično.
[/quote]
Imaš neki link ili si čuo od bljedolikog koji je ostao bez Vrača ( pa sad luta bespućima burzovne zbilje ) ?[smiley2]
Ej Čajkovski a gda bu ovo mrcvarenje zvršilo, to te ja pitam. lagano mi ide na kreketanje plastika