Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
Po meni se nebi smjelo negativno odraziti. Nitko to niti nije uračunavao u cijenu. Nije to situacija da je propao dogovoren posao ili nešto slično.
Postojala je mogućnost koja se nije ostvarila (a vjerojatno niti nije bila previse realna)
Nego mene zanima kad će stati ova stagnacija i padovi?? ima tko kakvu “viziju” ??
Ljudi jel Vi to pratite, čitate između redova ili pročitate samo naslov??
iz teksta:
” Potencijalni investitori traže deset lokacija u nekoliko europskih zemalja, a u Hrvatskoj, osim Sinja, zanimljivi su im još Rijeka i Nova Gradiška “.
Evo Vam u privitku današnji Novi List, sve jasno, vlasnička preslagivanja uvijek daju nešto naznačiti, ajde, barem u većini slučajeva , bilo to dobro ili loše, ovdje se vidi naznaka nećeg stvarno velikog, nisu bez razloga rusi ulazili , a ACM Pothvati se odjednom vratili u top 10.
Danas teška artiljerija, kao što rekoh.
[smiley2][smiley2]
Ah naslušali smo se u zadnjih deset godina takvih najava od VW, Audi-ja itd.itd. Veliki planovi a poslije veliko razočaranje. Čim su to mediji provalili od toga najvjerovatnije neće biti ništa. Znajući kako amerikanci rade to bi se sve odradilo u tišini.
Vjerovatno ih ( medije ) muči sezona kiselih krastavaca.
No to ionako neće imati utjecaja na ADPL.
Prevent je slovenska firma koja 95% proizvoda izvozi, a koperant je ADPL u izvozu plastičnih djelova za automobile. Već su nekoliko puta pokušali preuzeti ADPL, ali to je prošlost. Rusi su budućnost.
Ljudi jel Vi to pratite, čitate između redova ili pročitate samo naslov??
iz teksta:
” Potencijalni investitori traže deset lokacija u nekoliko europskih zemalja, a u Hrvatskoj, osim Sinja, zanimljivi su im još Rijeka i Nova Gradiška “.
Evo Vam u privitku današnji Novi List, sve jasno, vlasnička preslagivanja uvijek daju nešto naznačiti, ajde, barem u većini slučajeva , bilo to dobro ili loše, ovdje se vidi naznaka nećeg stvarno velikog, nisu bez razloga rusi ulazili , a ACM Pothvati se odjednom vratili u top 10.
Danas teška artiljerija, kao što rekoh.
[smiley2][smiley2]
nisi primjetio da fali Franjo Sremić sa 40 000 komada, a direktor ACM pothvata mu je rodbina Zdravko Arbanas pa vjerojatno otuda povezanost!
dalje istraživat sami… [smiley2]
Baš me zanima dal je počeo pozitivan trend ili je to samo netko mali zurio kupit i lupio po asku
ovdje je svakako najvažniji događaj da su Rusi nedavno dokapitalizirali ADPL po cijeni od 247 kn, što bi za dionicu značilo da je zbilja teško moguće da ode značajnije ispod toga, a za firmu otvara nevjerojatne mogućnosti na jednom od većih svjetskih tržišta.
A ove priče oko Forda su ionako nebitne, tim više što je ADPL jednom već izgubio veliki posao s Fordom, a dionica je od tada ipak već puno, puno narasla….
Premali promet za rast….netko je opalio po asku u nadi……………[smiley2]
je ali nitko ne lupa po bidu.. ja bi reko da nema vise jeftino..