Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.912 | 260 | 11,10 | 11,20 | 1,82% |
što se tu ima za braniti….pa ja ne vidim da cijena tone……..
[smiley2]
Nemoj noćni jahaču da ti mali crnac Sonniboy dok si ti u Saloonu ne izbuši gume….[smiley2]
Ni jedan ovogodišnji FI nije ni malo bitan. Bitan je FI prvog kvartala 2008 kad će se vidjeti utjecaj partnerstva s rusima. Do tada me ništa ne zanima
Evo kako izgledaju grafulje za ADPL … prema svim pravilima sprema se porast samo je pitanje kada …
Kratkoročno … donja granica bollingera samo što nije dotaknuta, pa je za očekivati bounce back, ali moguće da će ići i ispod bollingera (sudeći prema william %r to bi se moglo dogoditi) tako da je teško reći do kuda će pasti … e sad tu je dokapitalizacija na 247, ali i navodno baš ne bajan FI. A onda i THT …
Dugoročno … vjerujem da je ovo dobra investicija …
…donja granica bollingera samo što nije dotaknuta, pa je za očekivati bounce back, ali moguće da će ići i ispod bollingera …
dakle cijena ce rasti ako ne padne… hvala za analizu, kolega[smiley2]
Dugoročno … vjerujem da je ovo dobra investicija …
ovo potpisujem
…donja granica bollingera samo što nije dotaknuta, pa je za očekivati bounce back, ali moguće da će ići i ispod bollingera …
dakle cijena ce rasti ako ne padne… hvala za analizu, kolega[smiley2]
Hehe .. mislim da je svima jasno što bollinger bw znači … a i citirani dio kolega je izvučen iz konteksta pa baš i nije reprezentativan … a isto tako iznimke potvrđuju pravila … tako da se i drugi puta srdačno preporučam za analizu 😉
Čudi me da Plavi ne brani cijenu? On obožava dokapitalizacije.
Ne brini na svakoj dioinci u kojoj sam ozbiljnije unutra postoje moji nalozi na kupnji, pa tako i na ADPL.
Jedino što ih ti ponekad ne vidiš , jer vidiš samo prvih pet, a ja imam uvid u kompletno stanje.
[smiley1]
Sve je to lijepo, samo zar ne bi ti trebao predvoditi kupnju nakon svih onih postova kojima si veličao ADPL dok je bio na cijenu od 270 kn a ne se skrivati iza drugih.
No čuo sam da se ti uvijek držiš dosta nisko na kupnji. Pitam se na koliko onda čekaš Ingru – na 25k? A drugima govoriš – ide to 80k – kupujte ljudi.
A ti genijalac koji si najuvjereniji u rast – čekaš na začelju kkao da si Zagorec a ne Turopoljec ( mala šala )[smiley1]
U stvari ja ne znam zašto mi se uopće obračaš, davno smo se dogovarali da se više ne dopisujemo, ali ti ne možeš izdržati, jesi ti to opsesivan možda( mala šala )?
A ja turopoljec nisam, iako protiv njih ništa nemam, kao niti protiv hercegovca, čovjeka ne sudiš prema onome odakle je , već kakav je.
Od sada pa nadalje naša komunikacija može biti u samo jednom smjeru ( uključujući sve tvoje nickove ).
plavi, nemoj tako, ako ne zbog sebe, ono zbog vasih vjernih citatelja.. i kucilovih i tvojih..
[smiley2]..
ja osobno smatram mnoge teme na ovom forumu (i ostalima, pa i onima gdje ste brzo prestali pisati) vrlo poucnim..
super ovaj internet.. svaki post ima datum, a svaki brokeraj kretanje cijene.. [smiley2]
inace, isto mislim da bi se ovo moglo jeftinije kupit..
pa trzisna kapitalizacija je sada milijardu kuna, a izvjesce ak bude dobro samo znaci da ce se ESOP istovariti do kraja..
Ajde ajde, ne bedirajte se. Evo malo iz novog časopisa JDD :
“Na ovogodišnjem dusseldorfskom sajmu nautike, jedrilica solinske tvrtke nazvana Salona 37 proglašena je europskim brodom godine 2007. u kategoriji jedrilica do 12 metara, a američki časopis Sailing proglasio ju je i prvom u svijetu.
Proizvodnja jedrilica Salona, u 50-postotnom vlasništvu AD Plastika, poslovni je segment koji će se znatno proširivati. Tvrtka razmatra ulazak i u novi segment – proizvodnju motornih jahti, koja je u fazi izrade studije isplativosti. Plan je tržištu ponuditi modele brodova dužine 25 stopa.”
salona 37 kosta 100 000 eura.. plan je raditi 120 jahti godisnje.. znaci jos ih ne rade..
znam ja da se kupuje buducnost.. no koliko daleko u buducnost se treba gledati? ja vidim magmu, HT, i pretpostavljam ne toliko blistavo izvjesce za 1H..