ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 11:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.912
260
11,10
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tako je izostavili su ih jer za ovakvu svjetsku klasu od jedrilice trebaju i svjetske uvijete. Ostalo zaključi sam.
Salona nije na prodaju. Cijena sitnica. Okvirno od 140- 200 000 EUR, ovisno o željama i potrebama, životnoj energiji i elanu……[smiley2]

Scio me nihil scire

…….Tako je izostavili su ih jer za ovakvu svjetsku klasu od jedrilice trebaju i svjetske uvijete. Ostalo zaključi sam.
Ti ćeš nas prosvijetliti kad dođe vrijeme. Do tada ne vidim razlog izostavljanja AD Boatsa iz FI, svjetska klasa ili ne, dapače, to je vrlo čudno i pitanje je uopće je li zakonito izostaviti iz izvješća dvva poduzeća u kojem imaš 50-ak posto udjela…

kupnja se na ovoj dionici razmazila dugotrajnim snizenjem.
po svemu sudeci, danas nece ici ispod 250 – prodajni nalozi su neobicno stabilni …. danas [smiley2]
ako ostane ovako, do kraja dana bi se mogli pribliziti 258 jer je do tamo svega 600 kom.

Što reći na današnje kretanje cijene? Da možda FI nije upitan?

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Oče li više!!!!
[smiley4][smiley4][smiley8]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Oče li više!!!! [smiley4][smiley4][smiley8]

Sam’ da ne manje
[smiley2] [smiley2][smiley2]

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

mravak: ” Oče li više!!!! [smiley4][smiley4][smiley8] ” Sam’ da ne manje [smiley2] [smiley2][smiley2]

Ma može di oće ,na sve sam spreman,vodu ,vatru i nabujalu rijeku!!!!!!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

izgleda da ću se opet morati postaviti na kupnju….zlu ne trebalo….[smiley2]

Scio me nihil scire

izgleda da ću se opet morati postaviti na kupnju….zlu ne trebalo….[smiley2]

Ako će ti htjeti netko prodati … da li je ovo zatišje pred buru koja će rastjerati oblake ili potopiti lađe?

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

prateci kretanje K/P zadnjih dana sve sam vise uvjeren da je kod ADPL sve spremno za rast. Prodaja je sve cvrsca i mislim da je trenutno jedini razlog stagnacije mala likvidnost. Ako FI ne bude sokirajuce, mogao bi se i nama razvuci smjesak na licu – zasluzili smo ga [smiley2]

jos jedna stvar me kopka … gdje ce uloziti novce oni koji trenutno rasprodaju DDJH ? ove dvije dionice imaju neku cudnu povezanost 😉

kak vam se da bit u ovoj dionici? [smiley11]

ja bio i pobjego glavom bez obzira za 2 tjedna s minusom, ni to za me……….. [smiley2]

Čudi me da Plavi ne brani cijenu? On obožava dokapitalizacije.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close