Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.912 | 260 | 11,10 | 11,20 | 1,82% |
Tako je izostavili su ih jer za ovakvu svjetsku klasu od jedrilice trebaju i svjetske uvijete. Ostalo zaključi sam.
Salona nije na prodaju. Cijena sitnica. Okvirno od 140- 200 000 EUR, ovisno o željama i potrebama, životnoj energiji i elanu……[smiley2]
kupnja se na ovoj dionici razmazila dugotrajnim snizenjem.
po svemu sudeci, danas nece ici ispod 250 – prodajni nalozi su neobicno stabilni …. danas [smiley2]
ako ostane ovako, do kraja dana bi se mogli pribliziti 258 jer je do tamo svega 600 kom.
Što reći na današnje kretanje cijene? Da možda FI nije upitan?
Oče li više!!!!
[smiley4][smiley4][smiley8]
Oče li više!!!! [smiley4][smiley4][smiley8]
Sam’ da ne manje
[smiley2] [smiley2][smiley2]
mravak: ” Oče li više!!!! [smiley4][smiley4][smiley8] ” Sam’ da ne manje [smiley2] [smiley2][smiley2]
Ma može di oće ,na sve sam spreman,vodu ,vatru i nabujalu rijeku!!!!!!
izgleda da ću se opet morati postaviti na kupnju….zlu ne trebalo….[smiley2]
Ako će ti htjeti netko prodati … da li je ovo zatišje pred buru koja će rastjerati oblake ili potopiti lađe?
prateci kretanje K/P zadnjih dana sve sam vise uvjeren da je kod ADPL sve spremno za rast. Prodaja je sve cvrsca i mislim da je trenutno jedini razlog stagnacije mala likvidnost. Ako FI ne bude sokirajuce, mogao bi se i nama razvuci smjesak na licu – zasluzili smo ga [smiley2]
jos jedna stvar me kopka … gdje ce uloziti novce oni koji trenutno rasprodaju DDJH ? ove dvije dionice imaju neku cudnu povezanost 😉
kak vam se da bit u ovoj dionici? [smiley11]
ja bio i pobjego glavom bez obzira za 2 tjedna s minusom, ni to za me……….. [smiley2]
Čudi me da Plavi ne brani cijenu? On obožava dokapitalizacije.