Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,04 | 9.494 | 860 | 11,00 | 11,20 | -1,35% |
plavi: ” Ne znam. ” Sad se pravimo grbavi, je li uvaženi kolega Pli? A da izvadimo par drukerskih postova od prije tjedan dva tipa IDE TO UP UP? Daj sad pomozi ljudima u nevolji, reci im pošteno ko komunist komunistu, ljudi REŽITE I BJEŽITE.
Kad već ovako pišete mogli bi malo i obrazložiti.
ja danas još kupio jer imam vjere u ovu dionicu i njenu dobru budućnost, a vi ostali ”kako vas pamet uči”(rekli bi kod nas).
I meni se tako omaklo par puta … za sada mi je dokup rezultirao jedino gubitkom … eto kad vjerujem u hrvatsku paroizvodnju … [smiley9]
Ili će izvješće biti teška pušiona (što očito netko zna), ali u što ne vjerujem s obzirom na NLB i njihove špekulativne akcije i reakcije … valjda vi već izašli da imaju namjeru … želim vjerovati da je ovo postala dobra long term investicija …
Kao što je netko od kolega već prije napisao adpl je odradio poštenu “korekciju”, ali tko kaže da neće još po THT osnovi iako se protivi razumu …
plavi: ” Ne znam. ” Sad se pravimo grbavi, je li uvaženi kolega Pli? A da izvadimo par drukerskih postova od prije tjedan dva tipa IDE TO UP UP? Daj sad pomozi ljudima u nevolji, reci im pošteno ko komunist komunistu, ljudi REŽITE I BJEŽITE.
uvaženi kolega apoksiomen…..dajte prestanite pisat nebuloze….šta reži i bježi… zbog čega…..zbog toga što su Rusi dokapitalizirali po 247…….. pa dajte se skulirajte kolega. Treba se nastavit na kupnju , po mom mišljenju sve je sada bagatela…. a ako uleti nešto po 240, super.
I evo vam za kraj jedan smajlić[smiley2]
I nemojte ništa zamjerit jer nije bilo osobno[smiley2]
Korekcija i u zadnje vrijeme stagnacija i letargija tržišta učinila je svoje.
KAda tržžište krene, logikom ( koja često i ne postoji na burzi istina .. ), ovo bi trebalo krenuti ozbioljnije prema gore.
Ne zaboravimo da smo još uvijek u korekciji sada stagnaciji kod ove dionice, unatoč novim dobrim vijestima.
Rusi su ulazili po 248 kuna, a to je praktički i sadašnja cijena na burzi , što je pomalo neobično , da ne kažem smiješno.Tu se postavlja i pitanje hoče li rusi krenuti malo sami podizati cijenu, što bi možda bilo logički, sa parsto tisuća kuna , ovo se lagano digne na 300.
Sada imamo i novi ulaz u top 10 , transakcija je realizirana izvan burze, za sada je očigledno da nije prodavao nitko iz top 10 ( osim ako namira nije kasnije , što ćemo vidjeti sljedećih dana ). U svakom slučaju new entry u top 10 je odličn , posebno što ako stvari sada stoje nema prodavača iz top 10, dakle smanjuje se free float.
Zanimljiv je i ovaj naprasni povratak od igrača koji je već bio u top 10, očigledno se radi o igraču koji zna stanje stvari od prije i sada, i nije se bez razloga vratio.
Tko radi taj i griješi. Čak i najbolši, kaj ne? Barem je free float manji ak niš drugo, he,he
ajmo rasturit i ovih 700 komada…….
Rano je jos.
kupovao na 270, dokup na 260
sta je ovo nego vrijeme za jos dokupiti!?
mozda radije spiskam na posteni godisnji
[smiley2]
…Lijepo se ovdje plaši ljude i potiho skuplja….Pa tko se da navući…sam si je kriv.[smiley8]
Ste vidjeli, sramota!