ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,04
9.494
860
11,00
11,20
-1,35%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

plavi: ” Ne znam. ” Sad se pravimo grbavi, je li uvaženi kolega Pli? A da izvadimo par drukerskih postova od prije tjedan dva tipa IDE TO UP UP? Daj sad pomozi ljudima u nevolji, reci im pošteno ko komunist komunistu, ljudi REŽITE I BJEŽITE.

Kad već ovako pišete mogli bi malo i obrazložiti.

ja danas još kupio jer imam vjere u ovu dionicu i njenu dobru budućnost, a vi ostali ”kako vas pamet uči”(rekli bi kod nas).

I meni se tako omaklo par puta … za sada mi je dokup rezultirao jedino gubitkom … eto kad vjerujem u hrvatsku paroizvodnju … [smiley9]

Ili će izvješće biti teška pušiona (što očito netko zna), ali u što ne vjerujem s obzirom na NLB i njihove špekulativne akcije i reakcije … valjda vi već izašli da imaju namjeru … želim vjerovati da je ovo postala dobra long term investicija …

Kao što je netko od kolega već prije napisao adpl je odradio poštenu “korekciju”, ali tko kaže da neće još po THT osnovi iako se protivi razumu …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

plavi: ” Ne znam. ” Sad se pravimo grbavi, je li uvaženi kolega Pli? A da izvadimo par drukerskih postova od prije tjedan dva tipa IDE TO UP UP? Daj sad pomozi ljudima u nevolji, reci im pošteno ko komunist komunistu, ljudi REŽITE I BJEŽITE.

uvaženi kolega apoksiomen…..dajte prestanite pisat nebuloze….šta reži i bježi… zbog čega…..zbog toga što su Rusi dokapitalizirali po 247…….. pa dajte se skulirajte kolega. Treba se nastavit na kupnju , po mom mišljenju sve je sada bagatela…. a ako uleti nešto po 240, super.
I evo vam za kraj jedan smajlić[smiley2]
I nemojte ništa zamjerit jer nije bilo osobno[smiley2]

Scio me nihil scire

Korekcija i u zadnje vrijeme stagnacija i letargija tržišta učinila je svoje.
KAda tržžište krene, logikom ( koja često i ne postoji na burzi istina .. ), ovo bi trebalo krenuti ozbioljnije prema gore.
Ne zaboravimo da smo još uvijek u korekciji sada stagnaciji kod ove dionice, unatoč novim dobrim vijestima.
Rusi su ulazili po 248 kuna, a to je praktički i sadašnja cijena na burzi , što je pomalo neobično , da ne kažem smiješno.Tu se postavlja i pitanje hoče li rusi krenuti malo sami podizati cijenu, što bi možda bilo logički, sa parsto tisuća kuna , ovo se lagano digne na 300.
Sada imamo i novi ulaz u top 10 , transakcija je realizirana izvan burze, za sada je očigledno da nije prodavao nitko iz top 10 ( osim ako namira nije kasnije , što ćemo vidjeti sljedećih dana ). U svakom slučaju new entry u top 10 je odličn , posebno što ako stvari sada stoje nema prodavača iz top 10, dakle smanjuje se free float.
Zanimljiv je i ovaj naprasni povratak od igrača koji je već bio u top 10, očigledno se radi o igraču koji zna stanje stvari od prije i sada, i nije se bez razloga vratio.

Tko radi taj i griješi. Čak i najbolši, kaj ne? Barem je free float manji ak niš drugo, he,he

ajmo rasturit i ovih 700 komada…….

Scio me nihil scire

ajmo rasturit i ovih 700 komada…….

Rano je jos.

kupovao na 270, dokup na 260

sta je ovo nego vrijeme za jos dokupiti!?

mozda radije spiskam na posteni godisnji

Blago siromašnima duhom...

Ako ima još na 245 stavite.
zahvaljujem

…Lijepo se ovdje plaši ljude i potiho skuplja….Pa tko se da navući…sam si je kriv.[smiley8]

…..možda radije spiskam na posteni godisnji
Imaš lijepe aranžmane po 2 tjedna u Keniji, i ja ću ići kad ADPL dođe na 500 kn
[smiley2]

..Ajd` sad komentirajte ovu bravuroznu završnicu…[smiley2]

…Lijepo se ovdje plaši ljude i potiho skuplja….Pa tko se da navući…sam si je kriv.[smiley8]

Ste vidjeli, sramota!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close